Menu

3000 χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες και 500 άρματα μάχης πήραν φωτιά στην Αρμενία

3000 χιλιάδες ρώσοι στρατιώτες σε ασκήσεις  στην Αρμενία

Μεγάλης κλίμακας ασκήσεις με τη συμμετοχή των ρωσικών στρατευμάτων, που βρίσκονται  στην Αρμενία, πραγματοποιούνται από 13 έως 19 Οκτ. στις περιοχές  Kamhud και Alagyaz, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της Νότιας Στρατιωτικής περιοχής .
Περίπου 3.000 στρατιώτες και 500 άρματα  μάχης, πυροβόλα ΤΟΜΑ και λοιπός εξοπλισμός συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών  MiG-29, από την αεροπορική βάση Erebuni στο Ερεβάν,   συμμετάσχουν στις ασκήσεις, αναφέρει το  RIA Novosti .
Η υπηρεσία Τύπου σημείωσε ότι ο κύριος στόχος των ασκήσεων είναι, ο έλεγχος της πολεμικής ετοιμότητας, των δυνάμεων αυτών. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αναμένεται να καλύψουν  απόσταση 1.000 χιλιομέτρων (621 μίλια) με διάφορους τύπους τεθωρακισμένων οχημάτων και άλλου εξοπλισμού.

Η ένταση της εκπαίδευση μάχης του προσωπικού της ρωσικής βάσης στην Αρμενία, αυξήθηκε 4,5 φορές σε σχέση με τον αριθμό των προηγούμενων ασκήσεων μέσα στο  2014, αναφέρει  το άρθρο.

Η ρωσική 102η Στρατιωτική Βάση βρίσκεται στην αρμενική πόλη Gyumri. Στις 20 Αυγούστου του 2010, η Ρωσία και η Αρμενία συμφώνησαν να παρατείνουν τη συμφωνία για την βάση αυτή  μέχρι το 2044.
Το Pentapostagma.gr πιστεύει ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουμε μπαράζ ρωσικών ασκήσεων, σε όλη την ρωσική επικράτεια. Το κομβικό σημείο στην συγκεκριμένη ρωσική  στρατιωτική δραστηριότητα στην Αρμενία, είναι η αύξηση της κινητοποίησης και των ασκήσεων κατά 4,5 φορές από τα συνηθισμένα. Αυτή η ένδειξη στα στρατιωτικά εγχειρίδια, «βαράει κόκκινο», ως προς τις προθέσεις αυτού που το πραγματοποιεί. Ο νοών νοήτω.

 

 

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι