Menu

Αρμενία - Γαλλία 0-3

Η Γαλλία νίκησε 3-0 την Αρμενία εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση.

Οι «μπλε» είναι δεδομένο ότι θα λάβουν μέρος στο Euro 2016 καθώς θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας, ωστόσο δίνουν φιλικά με τις ομάδες που συμμετέχουν στον ένατο όμιλο των προκριματικών.
Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Αρμενίας να παίξει με τους Γάλλους στο Ερεβάν και οι φιλοξενούμενοι νίκησαν πολύ εύκολα με 3-0.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7' ο σέντερ φορ της Τσέλσι Λοΐκ Ρεμί. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πολ Πογκμπά με μία περίτεχνη ενέργεια κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζινιάκ ο οποίος έγραψε το 0-2.
Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 ο Αντουάν Γκριεθμάν πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αρμενία: Μπερεζόφσκι (61’ Κασπάροφ), Σιμονιάν (69’ Χοβσεπιάν), Αρζουμανιάν, Χαρογιάν, Πιτζέλι (82’ Καραπετιάνι), Μκρτσιαν (90’ Ασλανιάν-Μαμέντοφ), Γεντιγκαριάν (58’ Ντασιάν), Χοβνανισιάν, Βοσκάνιαν, Χαϊραπετιάν, Σαρκίσοφ

Γαλλία: Μανταντά, Ντινιέ, Ζαλέ, Ματιέ, Βαράν, Ματουιντί (46’ Πογκμπά), Σισοκό (60’ Καμπεγιά), Ρεμίρ (73’ Βαλμπουενά), Ζινιάκ (87’ Μπενζεμά)

 

 

 

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι