Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χοροβάτζ

Δεν υπάρχει αρμένικο γλέντι χωρίς χοροβατζ

Υλικά

1 κιλό χοιρινό κρέας

κρεμμύδι

αλάτι πιπέρι


Από το βράδυ κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια,προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι και το βάζουμε στη συντήρηση. Την επόμενη μέρα αφαιρούμε τα κρεμμύδια τα οποία τα πετάμε και ψήνουμε το κρέας

 

Συνήθως τα συνδυάζουμε με ψητές ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες.

 

Πηγή: armenika.gr

 

Armenian Portal ©