Menu

Βαγγέλης Χατζατουριάν: Ο "πρωταθλητής της αυτοδιοίκησης" στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η περίπτωση του αντιδημάρχου Πολιτισμου Νέας Σμύρνη Βαγγέλη Χατζατουριάν είναι αξιοσημείωτη γιατί έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στο μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας, αν και τον ταλαιπωρούσε ένα τραυματισμός στο πόδι του. Η αγωνία του να συμμετάσχει ήταν μεγάλη και γι' αυτό παρά τον πόνο "έσφιξε" τα δόντια, έτρεξε και...δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα!
Απ’ ότι μάλιστα πληροφορηθήκαμε είναι το μόνο στέλεχος τοπικής αυτοδιοίκησης σε πανελλαδικό επίπεδο που κατάφερε να τερματίσει και μάλιστα σε χρόνο 3 ώρες και 44 λεπτά. Ο χρόνος αυτός του χάρισε τη θέση 1.122 ανάμεσα σε 10.000 δρομείς από 95 χώρες του πλανήτη. Αυτή η εμφάνιση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι όχι μόνο έτρεξε στον 30ο κλασικό Μαραθώνιο αλλά κυρίως είχε τη φυσική κατάσταση, το πείσμα και τη ψυχή ώστε να τερματίσει σ΄ ένα χρόνο επιπέδου πρωταθλητισμού παρά το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους μήνες. Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Χαντζατουριάν που κατάφερε έμπρακτα να μας αποδείξει ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει γέφυρα με την πολιτική όταν ο συνδετικός κρίκος είναι η πειθαρχία και το όραμα.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι