Menu

Ara Dinkjian Quartet στο Παλλάς!

Ο Ara Dinkjian, κορυφαίος μουσικός και ψυχή του πρωτοπόρου οργανικού συγκροτήματος Night Ark, επιστρέφειμετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση.

Το όνομά του, γνωστό σε όλο τον κόσμο, συνδέθηκε στην Ελλάδα με τρόπο έξοχο με αυτό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Οι συνθέσεις του Δυνατά, δυνατά, Μένω Εκτός, Τα Κορμιά και τα Μαχαίρια, αρμονική μίξη ήχων Ανατολής και Δύσης με ένα άγγιγμα τζαζ, έχουν ενσωματωθεί ως μέρος αναπόσπαστο της μουσικής μας μνήμης και στο άκουσμά τους κινούν δυνατές συγκινήσεις.

Με συνοδοιπόρους τρεις από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, και εκλεκτούς προσκεκλημένους του την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Haig Yazdjian, ο κορυφαίος ουτίστας μας ταξιδεύει σε μελωδίες ποτισμένες με το άρωμα της Ανατολής και μπολιασμένες με τους ήχους της Δύσης. Μελωδίες νοσταλγικές και οικείες που έχουν τραγουδηθεί σε δεκατρείς διαφορετικές γλώσσες αποτελώντας γέφυρες ανάμεσα σε κουλτούρες και λαούς. Μαζί θα κάνουν μια αναδρομή στο σύνολο της μουσικής του πορείας καθώς και την πρώτη παρουσίαση της κομματιών της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, ερμηνεύοντας και αυτοσχεδιάζοντας, μεταφέροντας μας στον εξαιρετικό και σπάνιο μουσικό κόσμο του Ara Dinkjian.


Το κουαρτέτο του Ara Dinkjian αποτελούν οι:
Σωκράτης Σινόπουλος, πολίτικη λύρα
Βαγγέλης Καρίπης, κρουστά
Γιάννης Κυριμκυρίδης, πλήκτρα

Ηχοληψία : Μιχάλης Ζαγκλανάκης

Οργάνωση Παραγωγής : ARTος & Θέαμα – Αναστασία Ταμουρίδου
Παραγωγή : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Info

Τοποθεσία                                               Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Ημερομηνία                                            Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, 21:00
Τιμές εισιτηρίων                                     30€, 25€, 20€, 15€ Φοιτητικό, 10€ ανέργων (αγορά μόνο από το ταμείο)
Προπώληση εισιτηρίων                          Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3213100
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

 

Πηγή: on-news.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι