Menu

Το Σάββατο στη Γειτονιά του Αη – Βασίλη ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης

Στη γειτονιά του Αη- Βασίλη συμμετέχει  με παραδοσιακά γλυκά και λιχουδιές ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης, το Σάββατο από τις 10.30 μέχρι τις 14.30  Όπως είναι γνωστό η Γειτονιά του Αη Βασίλη διοργανώνεται από το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης σε συνεργασία με την περιφέρεια Αν.Μακεδονίας και Θράκης και τον Δήμο Ξάνθης. Τα έσοδα της παρουσίας του Αρμενικού Σταυρού Ελέους θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες και ιδρύματα της περιοχής μας.

Τι είναι ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης

Ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης είναι παράρτημα του Παγκόσμιου Αρμενικού Κυανού Σταυρού Ελέους και είναι μία μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, εθελοντική και φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση. Σκοπό έχει την κοινωνική πρόνοια, την ευημερία, την κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη της αρμενικής κοινότητας και την υποστήριξη του λαού της Αρμενίας. Ο Α.Κ.Σ. διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με άλλες εθνικές και διεθνείς φιλανθρωπικές και κοινωνικές οργανώσεις και υπηρεσίες στην Ελλάδα.

 

 

Πηγή: xanthipress.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι