Menu

Μπάσιμο της Ντόρτμουντ για Μκιταριάν

Σφήνα για τη μεταγραφή του Μκιταριάν μπαίνει η Ντόρτμουντ με πρόταση 23 εκατομμυρίων ευρώ που όμως δεν ικανοποιεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.  Αντίπαλο στη διεκδίκηση του Χένρικ Μκιταριάν αποκτάει η Λίβερπουλ καθώς η Ντόρτμουντ μπήκε σφήνα για τη μεταγραφή του Αρμένιου άσου καταθέτοντας μάλιστα και επίσημη πρόταση.

Η γερμανική ομάδα χτύπησε και επίσημα την πόρτα του ουκρανικού συλλόγου με μία πρόταση ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό δεν ικανοποιεί τη Σαχτάρ που ζητάει 30 εκατομμύρια για να ανάψει το πράσινο φως.

«Η Ντόρτμουντ κατέθεσε επίσημη πρόταση 23 εκατομμυρίων ευρώ. Μίλησα με τον ατζέντη του Μκιταριάν. Εμείς είμαστε ανοικτοί στην πώληση του παίκτη με 30 εκατομμύρια ευρώ και η Ντόρτμουντ έχει δέκα μέρες περιθώριο για να επανέλθει. Αν ο Μκιταριάν θέλει να φύγει, θα πρέπει να πληρώσουν αυτό το ποσό. Όποιος σύλλογος προσφέρει αυτά τα χρήματα, τότε εμείς είμαστε διατεθειμένη να απαντήσουμε θετικά», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι