Menu

Όλα για Μιχιταριάν η Λίβερπουλ

Κίνηση για την απόκτηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού, Χένρικ Μιχιταριάν ετοιμάζει η Λίβερπουλ σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία. Για την ακρίβεια ο Μπρένταν Ρότζερς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του άσου της Σαχτάρ Ντόνετσκ με όποιο αντίτιμο χρειαστεί και για αυτό το λόγο οι «κόκκινοι» προσφέρουν μέχρι και 25 εκατ. ευρώ.

Η Σαχτάρ είναι δεδομένο ότι δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση τέτοιου ύψους για τον Μιχιταριάν, ο οποίος έχει ψηφιστεί τις τελευταίες τρεις χρονιές καλύτερος Αρμένιος ποδοσφαιριστής ενώ τη χρονιά που πέρασε σκόραρε 25 φορές.

 

 

Πηγή: iapopsi.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκρούσεις ανάμεσα σε Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία

Αζέροι στρατιώτες μπήκαν στο Καραμπάχ

Τεταμένο το κλίμα στη γραμμή μετώπου Αζερμπαϊτζάν - Αρμενίας. Καταφτάνουν ειδήσεις ότι ο Αζέρικος στρατός έχει εισέλθει στα εδάφη του κατεχόμενου από την Αρμενία Καραμπάχ. Σύμφωνα με την είδηση του πρακτορείου ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν, στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν μπήκαν στις κατεχόμενες θέσεις.
 
Στις συγκρούσεις που ακολούθησαν και διήρκησαν περίπου τρεις ώρες τραυματίστηκαν πολλοί Αρμένιοι στρατιώτες. Στη συνέχεια οι Αζέροι στρατιώτες τραβήχτηκαν στις θέσεις τους. Συνεχίζεται όμως η κινητικότητα στη γραμμή μετώπου και παρατηρείται συσσώρευση δυνάμεων και στις δύο πλευρές της γραμμής.
Η ανακοίνωση από τη αρμένικη πλευρά ήρθε από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας Αρστρούν Οβανίσιαν ο οποίος δήλωσε πως είναι υπό έλεγχο η κατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την αζέρικη πλευρά.

 

 

Πηγή: trt-world.com

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι