Menu

Ρώσοι βουλευτές ζητούν ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Πρόταση νόμου για την ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων κατέθεσε σήμερα στη ρωσική Δούμα ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου κόμματος Δίκαιη Ρωσία, Σεργκέι Μιρόνοφ.

Την είδηση έδωσε ο ίδιος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και δεν μπορεί παρά να συνδεθεί με τις τελευταίες εξελίξεις στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό μαχητικό.

«Υποβάλαμε πρόταση νόμου λογοδοσίας για την άρνηση αναγνώρισης του γεγονότος της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915», έγραψε ο Μιρόνοφ που ηγείται κόμματος με 64  έδρες στις 450 της Δούμας.

 

 

Πηγή: pontos-news.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεσιτάλ Κιθάρας με τον Ιάκωβο Κολανιάν - Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Ο Σύλλογος Ελληνοαρμενικής Φιλίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων, διοργανώνει ρεσιτάλ κιθάρας, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αρμενίας, με έργα Αρμενίων συνθετών και παραδοσιακής αρμενικής μουσικής, με τον κιθαριστή Ιάκωβο Κολανιάν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών (Δημ. Σούτσου 46, Αθήνα, στάση μετρό «Αμπελόκηποι»)

The Association Greek Armenian Friendship, one of the events of 100 years of the Armenian Genocide, organized guitar recital under the auspices of the Embassy of the Republic of Armenia, with composers Armenian works and traditional Armenian music with the guitarist Iakovos Kolanian.
Monday, December 7 at 19:30 in the Concert Hall of the Cultural Center Constantinople ( Rep. Soutsou 46 , Athens , metro stop "Ambelokipi")

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι