Menu

Τρεις νεκροί σε συγκρούσεις Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων από το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία, στην επίμαχη περιοχή Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Artsrun Hovannisian, δήλωσε την Παρασκευή ότι ένας Αρμένιος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν σε χωριά κατά μήκος των συνόρων του Καραμπάχ.

Το δεύτερο θύμα είναι ένας 25 χρονος Αρμένιος στρατιώτης που σκοτώθηκε όταν οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν άνοιξαν πυρ σε ένα παρόμοιο περιστατικό κατά μήκος της γραμμής του Καραμπάχ, ανέφερε σε δήλωση το υπουργείο άμυνας της Αρμενίας.

Ξεχωριστά, ένας στρατιώτης του Αζερμπαϊτζάν έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αρμενικές δυνάμεις την Πέμπτη.

Οι πολλαπλές συγκρούσεις μεταξύ Μπακού και Ερεβάν πάνω από την επίμαχη ορεινή περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες στρατιώτες και από τις δύο πλευρές,από πέρσι.

 

 

Πηγή: Απόδοση από το Ιρανικό presstv.ir, corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι