Menu

Eurovision 2016 και η Αρμενία έκλεψε την παράσταση! (Video)

Με μαύρο κορμάκι βγαίνει στη σκηνή η εκπρόσωπος της Αρμενίας! Η εμφάνιση σε συνδυασμό με τις φωνητικές της ικανότητες κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Η όμορφη Αρμένισσα έχει το εισιτήριο του τελικού σχεδόν στο τσεπάκι της. Εντυπωσιακά ήταν επίσης και το εξαιρετικό εφέ με το ομοίωμά της να περιφέρεται γύρω της.

Στην έβδομη θέση του πρώτου ημιτελικού παρουσιάστηκε η Αρμενία με το τραγούδι LoveWave που ερμήνευσε η εντυπωσιακή Iveta Mukuchyan.

Η Iveta Mukuchyan είναι τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός, Αρμένικης καταγωγής που μεγάλωσε στο Αμβούργο της Γερμανίας. Η Iveta γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1986 στο Γερεβάν της Αρμενίας όπου έζησε μέχρι που πήγε στο νηπιαγωγείο. Το 1992 η οικογένειά της μετακόμισε στη Γερμανία όπου και πήγε στο σχολείο, ενώ την περίοδο 1998-2006 φοίτησε στο Καθολική Σχολή του Αμβούργου.
 
Μετά από παρότρυνση των γονιών της η Iveta επέστρεψε στην Αρμενία το 2009 και παρέμεινε εκεί παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησε να σπουδάζει φωνητική και τζαζ μουσική στο Εθνικό Ωδείο του Γερεβάν.
 
Το 2009 πήρε μέρος στην τέταρτη σεζόν του μουσικού διαγωνισμού Hay Superstar όπου κατέληξε στην 5η θέση. Το 2012 συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του The Voice of Germany ερμηνεύοντας το Euphoria (Σουηδία 2012) και μπήκε στην ομάδα του Xavier Naidoo. Αυτή ήταν και η νικήτρια της ομάδας αυτής στη δεύτερη φάση του παιχνιδιού. Το Δεκέμβριο του 2012 το περιοδικό Elle την ανέδειξε ως η πιο σεξι γυναίκα της Αρμενίας ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε στο Single του παραγωγού Lazzaro Freak που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Τον Οκτώβριο του 2015 ο Εθνικός Τηλεοπτικός φορέας της Αρμενίας ανακοίνωσε πως τη χώρα στο διαγωνισμό του 2016 θα εκπροσωπήσει η Iveta Mukuchyan. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία Run Away or Get Married.
 
 
Πηγή: madata.gr
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι