Menu

AGBU Young Professionals of Athens - "Summer Breeze"

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Το AGBU YP της Αθήνας σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Summer Breeze" για να απολαύσουμε μια υπέροχη βραδιά με δροσερά ποτά!
Ελάτε μαζί με άλλους νέους της κοινότητάς μας, επαγγελματίες από όλους τους τομείς, στο FF Cocοon Club (Ακτή Κουμουνδούρου 24 1ος όροφος, Μικρολίμανο, Πειραιάς) το Σάββατο, 23 Ιουνίου στις 9:30μμ
Κρασί 4Ε, ποτά 5,5Ε, κοκτέιλ 7Ε, μπύρες (τοπικές/εισαγόμενα) 4,5/5,5 Ε
Υ.γ.: Η επαγγελματική σας κάρτα θα είναι χρήσιμη • προτείνουμε να την έχετε μαζί σας.


Summer is finally here! AGBU YP of Athens invites you to the event "Summer Breeze" to have a wonderful night with cool drinks!
Join us with other Young Professionals from various fields, at FF Cocoon Club (Akti Koumoundourou 24, Mikrolimano, Pireas) on Saturday, the 23rd of June at 9:30pm
Wine 4E, drinks 5,5E, cocktails 7E, beers(local/imported) 4,5/5,5E
P.S.: Bring you business cards!

Contact: Seto 6974643398, Vartoui 6955487859
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα...

Ισραηλινά αντίποινα στη Τουρκία.Το θέμα της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανοίγει το Ισραήλ

“Αντίποινα” Ισραήλ στη Τουρκία για τη δικαστική δίωξη που έχει ξεκινήσει η Άγκυρα εναντίον τεσσάρων στρατιωτικών διοικητών των ισραηλινών ΕΔ,για την υπόθεση του Mavi Marmara.
Το ισραηλινό κοινοβούλιο αποφάσισε να συζητήσει αύριο στην Κνεσσέτ το θέμα της “Αρμενικής Γενοκτονίας”.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χααρέτζ, ο πρόεδρος της Κνεσσέτ Ρεουβέν Ριβλίν αποφάσισε να επιτρέψει να γίνει την Τρίτη μια συζήτηση – ανοιχτή στο κοινό- με θέμα την “Αρμενική γενοκτονία”.
Εντύπωση προκαλεί ότι η συζήτηση αυτή πραγματοποιείται μια μέρα πριν να ανακοινωθεί από το Κρατικό Συμβούλιο Ελέγχου η σχετική με την επιχείρηση αναφορά. Η Χααρέτζ εστιάζει στο ότι η συζήτηση γίνεται μετά από αίτημα του βουλευτή Ζαχάβα Γκαλούν του αριστερού κόμματος Μέρετζ.
Πηγή: onalert.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Έτοιμη να επέμβει η Ρωσία στην Αρμενία;

«Πρακτική» απάντηση στους Τούρκους έδωσε η ρωσική Αεροπορία για τις καινούργιες «αδερφικές φιλίες» του Αχμέτ Νταβούτογλου, οι οποίες όλως τυχαίως δημιουργούν προβλήματα στα ρωσικά εθνικά συμφέροντα, αφού πέραν του Αζερμπαϊτζάν το οποίο τελευταία προβληματίζει τη Μόσχα, στο «κλαμπ» εντάχθηκε και η γεωργία του Μιχαήλ Σαακασβίλι.
Ρωσικά μαχητικά εμφανίστηκαν στους ουρανούς της Αρμενίας, πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα να παρέμβουν σε έναν υγιεινό «περίπατο», δεδομένης της ισορροπίας δυνάμεων στην περιοχή, εκτός κι αν η τουρκική Αεροπορία θα λάμβανε διαταγές να επέμβει κάτι που θα αύξανε λίγο τον «βαθμό δυσκολίας»…

Ο εκπρόσωπος τύπου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων συνταγματάρχης Ιγκόρ Γκορμπούλ, δήλωσε ότι τα ρωσικά μαχητικά που σταθμεύουν στην Αρμενία έχουν μέχρι στιγμής εκτελέσει πάνω από 300 εκπαιδευτικές αποστολές, ενώ ο αριθμό των ωρών πτήσης τους έχει αυξηθεί κατά 20%.
Η ανακοίνωση αυτή που γίνεται λίγες μέρες μετά τα σοβαρά συνοριακά επεισόδια μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, στα οποία σκοτώθηκαν στρατιώτες και των δύο πλευρών, έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα και δηλώνει την ξεκάθαρη πρόθεση της Μόσχας να καλύψει την Αρμενία από κάθε επιβουλή. Ο Γκορμπούλ δήλωσε επίσης ότι τα ρωσικά μαχητικά πετούν εξοπλισμένα και έτοιμα για μάχη…
Διαβάστε περισσότερα...

Αζερμπαϊτζάν - Αρμενία: Συνεχίζονται οι διασυνοριακές συγκρούσεις

Συνεχίστηκαν οι συγκρούσεις τμημάτων στρατού στα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν με την Αρμενία, σύμφωνα με  δηλώσεις του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν.

Αξιωματούχοι του υπουργείου ανέφεραν ότι υπάρχουν εκατέρωθεν στρατιωτικές απώλειες. Παρόμοιες δηλώσεις έγιναν και από το αρμενικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο ομιλεί για το θάνατο ενός στρατιώτη κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στην περιοχή Hocavend.

Από τις κρατικές αρχές του Αζερμπαϊτζάν αναφέρεται ότι η λύση στο Ναγκόρνο  Καραμπάχ με ειρηνευτικά  μέσα είναι αδύνατη, αν και υπάρχουν περιγραφές και προτάσεις για την αποφυγή  του πολέμου.
Ωστόσο, τα εθνικά τηλεοπτικά  κανάλια μεταδίδουν το θέμα στο κοινό μόνο με την μορφή των συνοριακών συγκρούσεων και όχι μιας εκτεταμένης σύγκρουσης.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται  η επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα και τα σχόλια του τοπικού τύπου για την επίσκεψη αυτήν.
Ο εμπειρογνώμονας Κωνσταντίν Ζατούλιν ανέφερε ότι η επίσκεψη της Κλίντον στην περιοχή έδωσε σημαντικά στοιχεία για το μέλλον του Νότιου Καυκάσου. Ο ίδιος τόνισε ότι  κατά την περίοδο  των αμερικανικών προεδρικών εκλογών δεν μπορεί να στηριχθεί ένας πόλεμος κατά του Ιράν. Τόνισε ότι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο  η κατάσταση στο Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ σημαντική για τους Αμερικανούς.
«Στη περίπτωση αυτή, η θέση του Αζερμπαϊτζάν θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Αποτελεί  θέση κλειδί για μια πολιτική ανατροπή στο Ιράν», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.
Πηγή: echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι