Menu

Κυπριακό και ενέργεια στις επαφές Ομήρου στην Αρμενία

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα παρακαθίσει σε διακοινοβουλευτική επιτροπή για τη συνεργασία μεταξύ της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης και της Κυπριακής Βουλής.

Το Κυπριακό, θέματα διμερών σχέσεων, οι τελευταίες εξελίξεις στα ενεργειακά και την ΑΟΖ της Κύπρου και η κατάσταση στο Ναγκόρνο -Καραμπάχ, είναι στην ατζέντα των επαφών Διήμερης επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου στην Αρμενία, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας Γκαλουτς Σιαχακυάν,υποδέχθηκε τον κύριο Ομήρου, ο οποίος προσφώνησε την έκτακτη συνέδρια της εθνοσυνέλευσης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Βουλής θα παρακαθίσει σε διακοινοβουλευτική επιτροπή για τη συνεργασία μεταξύ της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης και της Κυπριακής Βουλής.

Το απόγευμα ο κύριος Ομήρου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας Χοβίκ Αμπραχαμιάν και αργότερα με τον Πρόεδρο της Αρμενίας Σερτζ Σαργκσιάν.

Το βράδυ θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης.

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι