Menu

Χαμόγελα Μίτσελ για Γκαζαριάν

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

O ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γκαζαριάν δεν προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, όπως αυτές των Αφελάι, Αμπιντάλ και Κασάμι. Πολλοί μάλιστα, αν όχι όλοι, θεωρούσαν πως ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός δεν θα κατόρθωνε να μείνει στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" και ότι ο Μίτσελ θα εισηγούνταν μετά την προετοιμασία στο Ζέεφελντ τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα.

Έλα όμως που ο διεθνής άσος των Πειραιωτών έχει κλέψει την παράσταση στα φιλικά της προετοιμασίας και πλέον πολλοί αναρωτιούνται αν ο Γκαζαριάν θα μπορέσει να βρει θέση στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του λιμανιού συνέχισε με... φόρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μετά τις καλές εμφανίσεις με Λίβερπουλ και Σίτι, έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι, αυτό απέναντι στην Μπιλμπάο.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί μάλιστα κάποιος ότι ο Γκαζαριάν ήταν αυτός που ξεχώρισε από πλευράς Ολυμπιακού απέναντι στους Βάσκους και σίγουρα ο Μίτσελ έχει κάθε λόγο να χαμογελά, βλέποντας ότι μπορεί να υπολογίζει σε μια ακόμα βοήθεια στα άκρα της επίθεσης. Ο Γκαζαριάν έπαιξε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και έδωσε φρεσκάδα και ταχύτητα στη φροντ λάιν των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τον χρησιμοποίησε και στα δύο άκρα της επιθετικής τριάδας και αν μη τι άλλο ο Γακαζαριάν έκανε καλά τη δουλειά του, προκαλώντας προβλήματα (κυρίως παίζοντας στα αριστερά) στην αμυντική διάταξη των Βάσκων. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός των "ερυθρόλευκων" πρόσθεσε ταχύτητα, παιχνίδι ένας μ' έναν και πατήματα στην περιοχή της Μπιλμπάο είτε τελειώνοντας τις φάσεις με σουτ είτε επιχειρώντας δύο πολύ καλές σέντρες.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως με την παρουσία του Γκαζαριάν στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός "πάτησε" την περιοχή της ισπανικής ομάδας, καθώς βρήκε το πρόσωπο του Αρμένιου τον παίκτη που θα κατάφερνε με ατομικές προσπάθειες να ξεπεράσει το δεξί μπακ της Μπιλμπάο και ν' ανοίξει διαδρόμους.

Μετά λοιπόν από τις πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά των ΗΠΑ, κόντρα σε Λίβερπουλ (είχε δοκάρι) και Σίτι (είχε την έξοχη ασίστ στον Διαμαντάκο για το 2-2) ο Γκαζαριάν πρόσθεσε μια ακόμα καλή απόδοση στο ενεργητικό του. Κι αυτά βέβαια απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους (έστω και αν πρόκειται για φιλικά ματς), κάτι που δείχνει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να πήγε "αθόρυβα" στον Ολυμπιακό, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει "θόρυβο" και ντόρο γύρω απ' το όνομά του.

 

Πηγή: sentragoal.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι