Menu

Αρά Τζανικιάν: Θέλω το χρυσό στο Πανελλήνιο για να μπω στην Εθνική

Γράφει ο Kίμωνας Oζζ.

H μεγάλη επιτυχία του Αρά Τζανικιάν μόνο τυχαία δεν είναι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Jiu Jitsu ανδρών που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Πολωνία.Ο πρωταθλητής πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο ενώ δίνει στο Fightsports.gr το σύνθημα της αντεπίθεση ενόψει της αγωνιστικής συνέχειας.

Είσαι ευχαριστημένος για την τρίτη θέση στο παγκόσμιο είναι κάτι που περίμενες;

Κάθε φόρα που λαμβάνω μέρος σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση, στόχος είναι πάντα η πρώτη θέση. Έχοντας κάνει έναν σωστό σχεδιασμό με τον εδώ και 17 χρόνια δάσκαλό μου, προπονητή της εθνικής ομάδας και του ΑΣ Λεύκαρος Βούλας, Γιώργο Ζαντιώτη αλλά και τον προπονητή μου στο κομμάτι της αντοχής και της δύναμης Γιάννη Κωστικιάδη και την ομάδα του Recreation Fitness Team οι απαιτήσεις ήταν αυξημένες. Η στιγμή που πραγματικά πίστεψα ότι θα βρεθώ στα μετάλλια ήταν όταν νίκησα με μεγάλη διαφορά τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή στον πρώτο μου αγώνα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την όλη προσπάθεια.

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου και πότε θα αγωνιστείς;

Οι στόχοι για το 2017 είναι αρχικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 21-22 Ιανουαρίου και το χρυσό μετάλλιο που θα μου εξασφαλίσει την συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα. Στην συνέχεια το Grand Slam – Open de Paris στις 29 – 30 Απριλίου και τέλος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  που θα διεξαχθεί στην Βοσνία Ερζεγοβίνη στις 3 – 4 Ιουνίου.

Ένα μήνυμα στον κόσμο τι να περιμένει από σένα το 2017;

Στόχος είναι μέσα από την συνεχή προσπάθεια, την σωστή δουλειά και την εξαιρετική συνεργασία με τους προπονητές μου να συνεχιστούν οι επιτυχίες και το επόμενο έτος. Συγκεκριμένα η διάκριση στο Πανευρωπαϊκό καθώς και η ανέλιξή μου στον πίνακα της παγκόσμιας κατάταξης. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μου Status Maritime Corp. και όλους όσους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου.

 

 

Πηγή: fightsports.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι