Menu

H Kim Kardashian «επιτέθηκε» στη Wall Street Journal για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Η Kim θέλησε να αποδείξει ότι η ζωή της δεν είναι μόνο lifestyle και γυμνό

Η Kim Kardashian, για όσους δεν γνωρίζετε έχει ρίζες από την Αρμενία και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με την ιστορία του τόπου καταγωγής της. Με αφορμή την επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων, στις 24 Απριλίου,η Kim θέλησε να αποδείξει ότι η ζωή της δεν είναι μόνο lifestyle και γυμνό.

Η Kim, ανέβασε στο instagram, διάφορα μηνύματα για τη θλιβερή επέτειο και μάλιστα σε ένα από αυτά «επιτέθηκε» στη Wall Street Journal γιατί φιλοξενούσε στις σελίδες της μια διαφήμιση η οποία δεν δέχεται τον όρο γενοκτονία για τους Αρμένιους.

«Είναι απαράδεκτο, επικίνδυνο και απερίσκεπτο ένας όμιλος σαν τη Wall Street Journal να φιλοξενεί μια τέτοια διαφήμιση που δεν δέχεται τη γενοκτονία». 

Η διαφήμιση που εξόργισε τη σταρ

 

Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι του ομίλου, δήλωσαν πως «δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με προκλητικές απόψεις. Οι ποικίλες και αποκλίνουσες απόψεις που εκφράζονται ανήκουν στους διαφημιστές».

 

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι