Menu

Η διάσημη ιταλική «Agenzia DIRE» αναφέρθηκε στον τομέα των τεχνολογιών της Αρμενίας

Στο άρθρο του για την «Agenzia DIRE», ένα από τα σημαντικότερα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία στον ιταλικό θεσμικό τομέα, o Γιάκοβ Φράνκουελούτσι μίλησε λεπτομερώς για τον τομέα των τεχνολογιών της Αρμενίας, απο το Αρμάτ έως το Tumo και το ΚΟΑΦ ΣΜΑΡΤ κέντρα.

Σημείωσε, ότι αυτή η χερσαία κλειστή χώρα μήκους περίπου 30.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων με πληθυσμό 3 εκατομμυρίων κατοίκων κατέφερε να διαμορφώσει το μέλλον της επενδύοντας στην υψηλή τεχνολογία. Όπως ανέφεραν απο τον οργανισμό «Ευρωπαίοι Φίλοι της Αρμενίας» που ιδρύθηκε στις Βρυξέλλες (EuFoA), σύμφωνα με τον Φράνκουελούτσι, έτσι η Αρμενία επιστρέφει στις ρίζες της ως «χώρα με επιστημονικό δυναμικό», το τεχνολογικό κέντρο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και τώρα η Σίλικον Βάλεϊ του Νότιου Καυκάσου η οποία θα φιλοξενήσει σύντομα το 23ο Παγκόσμιο Φόρουμ «WCIT 2019».

 

 

Πηγή: el.armradio.am

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Σιμόν Μαρτιροσιάν ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

Ο Σιμόν Μαρτιροσιάν (109 κιλά) κέρδισε χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στην Πατάγια της Ταϊλάνδης. Ο αθλητής μας τέλεια εκτέλεσε την άσκηση «σκίσιμο» και σήκωσε 190 κιλά, μετά 195 και στο τέλος σηκώνοντας 199 κιλά έθεσε παγκόσμιο ρεκόρ και κέρδισε ένα μικρό χρυσό μετάλλιο. Στην άλλη άσκηση ώθησης ο αρμένιος εκπρόσωπος ζήτησε το βαρύτερο βάρος 230 κιλά. Όλοι οι αγωνιστές ολοκλήρωσαν τις προσεγγίσεις τους, μόνο μετά ο Σιμόν ξεκίνησε την πρώτη του προσέγγιση, ανεβάζοντας με επιτυχία τα 230 κιλά και έχοντας και άλλες δύο προσεγγίσεις, ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής.

Το επόμενο βάρος ήταν 241 κιλά, το οποίο θα καθόριζε το παγκόσμιο ρεκόρ στις δίπλες ασκήσεις. Δυστυχώς, η δεύτερη προσέγγιση του αθλητή μας απέτυχε. Όσον αφορά την τρίτη προσέγγιση, ο Σιμόν το απέρριψε, επειδή είχε ήδη εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο. Έτσι, στην κατηγορία των 429 κιλών και με μόνο τέσσερις προσεγγίσεις, ο αθλητής μας ξεπέρασε όλους και κέρδισε το επιθυμητό χρυσό μετάλλιο.

 

 

Πηγή: el.armradio.am

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι