Menu

Aπό Αρμενία και Παρίσι στο λιμάνι;

 

Edel

Ο Εντέλ Απουλά έχει ίδιο ατζέντη με τον Μιραλάς. Λέτε να γίνουν και συμπαίκτες τώρα που ο Ενροτό θα έρθει στη χώρα μας; Ο Γάλλος ατζέντης επιβεβαίωσε στο katimagiko.gr το... τσεκάρισμα των Πειραιωτών!

Αν μη τι άλλο ο Εντέλ Απουλά έχει κάνει γερό αγροτικό. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πιούνικ, ομάδα της Αρμενίας. Πήρε την υπηκοότητα και αν και Καμερουνέζος, υπερασπίζεται την εστία της Εθνικής Αρμενίας (έξι συμμετοχές).

Το καλοκαίρι του 2006 αποδέχθηκε την πρόταση της Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην οποία έμεινε για ενάμιση χρόνο. Από την Αρμενία και τη Ρουμανία, ο Εντέλ βρέθηκε στο Παρίσι. Οι σκάουτερ της Παρί τον εντόπισαν και από τον Ιανουάριο του 2007 εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας. Η δικαίωση για τον 24χρονο πορτιέρο ήρθε την περσινή σεζόν, όπου υπερασπίστηκε την εστία της Παρί σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τη φανέλα του βασικού την κρατά και στη φετινή σεζόν, έχοντας οκτώ συμμετοχές.

Το συμβόλαιο του 24χρονου τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει στο Παρίσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δημοσιεύματα στη Γαλλία για το μέλλον του Καμερουνέζου τερματοφύλακα διαδέχονται το ένα το άλλο και σε όλα αναφέρεται και ο Ολυμπιακός! Η Παρί έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του και ο παίκτης ζητά τριετές συμβόλαιο.

Συμφωνία δεν έχει προκύψει και οι πόρτες των άλλων ομάδων είναι ανοιχτές για τον Εντέλ. Στο τελευταίο δημοσίευμα στη Γαλλία, η Μονακό και ο Ολυμπιακός θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη.

Αυτό που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι ο Εντέλ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κέβιν Μιραλάς! Ο Κριστόφ Ενροτό εκπροσωπεί τον τερματοφύλακα της Παρί και δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν στις συζητήσεις που θα γίνουν για την παραμονή του Μιραλάς, πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Εντέλ. Ο Ενροτό αναμένεται στη χώρα μας το Σάββατο και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το απόγευμα.

Επιβεβαίωση για Εντέλ!

Ο μάνατζερ του Εντέλ επιβεβαίωσε στο katimagiko.gr το τσεκάρισμα των Πειραιωτών για τον 24χρονο πορτιέρο τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Ξέρω πως τον παρακολουθούν ομάδες από το εξωτερικό και ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός. Γιατί να μην τον πάρει… Είναι εξαιρετικός γκολκίπερ, και ελεύθερος».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι