Menu

Σεισμός στην Αρμενία

Σεισμός 3.5 κλίμακας ρίχτερ έλαβε χώρα στην Αρμενία 10 χλμ. δυτικά της πόλης Garni την Παρασκευή στις 12:35 μ.μ..
Το Υπουργείο έκτακτης ανάγκης της Αρμενίας αναφέρει ότι στο επίκεντρο της το μέγεθος ήταν 5 μονάδες. Στην πρωτεύουσα Ερεβάν και στην πόλη Abovyan ήταν 3-4 κλίμακας ρίχτερ.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αρμενική κυβέρνηση συζήτησε για την βελτίωση της επιχειρηματικής ατμόσφαιρας

Ερεβάν. – Η Αρμενική κυβέρνηση συζήτησε τις προοπτικές της βελτίωσης της ατμόσφαιρας των επιχειρήσεων στην χώρα την Παρασκευή.
«Η συζήτησή μας είναι αφιερωμένο στα προγράμματα βελτίωσης για τις επιχειρήσεις. Πρέπει να περάσει μέσα από τα προγράμματα και να δούμε πώς θα πραγματοποιούνται έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε το επιχειρηματικό κλίμα στην Αρμενία, δήλωσε ο Πρωθυπουργός κ. Tigran Sargsyan, πριν από την έναρξη της συζήτησης.
Η πρώτη γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας της Αρμενίας Karine Minasyan παρουσίασε το πρόγραμμα για την βελτίωση της ατμόσφαιρας των επιχειρήσεων στην Αρμενία.
Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το φορολογικό σύστημα, το εξωτερικό εμπόριο, την προστασία των επενδυτών, και οικοδομικές άδειες.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι