Menu

Κούρδος ηγέτης: Αναγνωρίζουμε τη γενοκτονία των Αρμενίων, χωρίς άλλη κουβέντα

Nouvelles d'Arménie (μτφ. Κριστιάν)

Ο Selahattin Demirtas, ο οποίος είναι συν-πρόεδρος του κόμματος των δημοκρατικών λαών της Τουρκίας (HDP) και πρώην υποψήφιος για πρόεδρος, επανέλαβε ότι αναγνωρίζει την Γενοκτονία των Αρμενίων.

Ο Ντεμιρτάς απάντησε στο CNN Turk σε πολλές ερωτήσεις, μεταξύ άλλων, σε ερώτηση για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

«Έχουμε αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων, χωρίς να θέσουμε οποιοδήποτε περαιτέρω ερώτημα.

Οι Κούρδοι και άλλοι έπαιξαν σίγουρα κάποιο ρόλο στη γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά η πολιτική βούληση [για τη διάπραξη αυτής της γενοκτονίας] ανήκει στο κόμμα των Νεοτούρκων, με επικεφαλής τους Ενβέρ και Ταλάτ Πασά.

"Αφού η Τουρκία ισχυρίζεται ότι είναι κάτοχος της οθωμανικής κληρονομιάς, της ανήκει επίσης και αυτή [η Αρμενική Γενοκτονία]. Αν όχι, ας τελειώσουν με αυτή την τραγωδία", υπογράμμισε συγκεκριμένα ο Selahattin Demirtas.

 

 

Πηγή: infognomonpolitics.blogspot.gr από armenews.com

Διαβάστε περισσότερα...

Eurovision 2015: Δείτε πρώτοι το κινηματογραφικό video clip του Hovig

Ίσως δεν ξαναείδαμε ποτέ με αυτό το φακό το βίντεο κλιπ μίας υποψήφιας κυπριακής συμμετοχής για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Hovig, ερμηνεύει την δυναμική μπαλάντα «Stone in a river», ευελπιστώντας να κερδίσει το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Ο συνδυασμός της δουλειάς του σκηνοθέτη με τον πρωταγωνιστή υπό την καθοδήγηση των seriebros  έχει δώσει μία κινηματογραφική όψη στη Λευκωσία, με μία υψηλής ευκρίνειας εικόνα που κερδίζει εντυπώσεις.
Στα γυρίσματα συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Πάνος Μακρής και  Άθως Αντωνίου, ως δύο από τα πρόσωπα της πόλης που απορροφά τα συναισθήματα των ανθρώπων της.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού είναι της Αργυρώς Χριστοδουλιδης.
Η ιδέα για το concept του βίντεο κλιπ ανήκει στους serieBros.

 

Πηγή: tothemaonline.com

ΔΕΙΤΕ το video clip:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι