Menu

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης

Φθάνει σήμερα το απόγευμα για επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας Hovik Abrahamyan, επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπίας. Τον κ. Abrahamyan θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάριος Καρογιάν.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο κ. Abrahamyan θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Μάριο Καρογιάν.

Επίσης, θα έχει χωριστές συναντήσεις με το Δήμαρχο Αμμοχώστου, πρώην Πρόεδρο της Βουλής Αλέξη Γαλανό, τη Δήμαρχο Λευκωσίας Ελένη Μαύρου και τον Δήμαρχο Λευκάρων Ανδρέα Σώσειλο.

Πέρα από τις συναντήσεις, ο Πρόεδρος του Αρμενικού Κοινοβουλίου θα παρακολουθήσει μέρος των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής.

Θα επισκεφθεί επίσης τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στη Λευκωσία και τη Δερύνεια και το αρμενικό σχολείο Nareg, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας συνοδεύουν η σύζυγός του, ο Πρέσβης της Αρμενίας στην Κύπρο Gagik Ghalatchian, οι βουλευτές Eduard Sharmazanov, Martin Sargsyan, Arman Sahakyan, Alexan Petrosyan, Goharik Yenokyan, Hovhannes Margaryan και Ruzanna Arakelyan, καθώς και υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τον κ. Abrahamyan θα συνοδεύει ο Εκπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή Vartkes Mahdessian.

Πηγή: Sigmalive.com

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι