Menu

Τηλε-Μαραθώνιος Παναρμενικού Ταμείου Αλληλεγγύης «Χαϊαστάν»

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΤΗΛΕ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΡΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΧΑΪΑΣΤΑΝ»

 

Στις 21 Νοεμβρίου, οργανώνεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τηλε-μαραθώνιος, υπέρ του ΠΑΝΑΡΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΧΑΪΑΣΤΑΝ». Εθελοντές - συνεργάτες του θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα μέλη της κοινότητας, για να συμμετάσχουν στην ετήσια εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του Ταμείου.

 Οι χρηματικές προσφορές - μικρές ή μεγάλες - θα καταγράφονται από τους εθελοντές - συνεργάτες του τηλ. κέντρου και στη συνέχεια θα εισπραχθούν από το «ΤΑΜΕΙΟ» έναντι απόδειξης. Η καταβολή των χρημάτων μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με κατάθεση στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό.

 Συμμετέχοντας στην εν λόγω άκρως πατριωτική παναρμενική εκδήλωση αλληλεγγύης, κάθε Αρμένιος θα νιώσει την ικανοποίηση ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην ευημερία της πατρίδας.

Συνεισφορές μπορούν να γίνουν, επίσης,  καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καλώντας τον ειδικό αριθμό  901-11-157-157 του ΟΤΕ και μόνο μέσω δικτύου ΟΤΕ. Κάθε κλήση στοιχίζει 1,20 ευρώ συν Φ.Π.Α. και πιστώνεται στο «ΤΑΜΕΙΟ».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι