Menu

H Kim Kardasian στο εξώφυλλο του Instyle...

Η Kim Kardasian φωτογραφήθηκε για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού InStyle Australia και είναι μια κούκλα!

Εκτός από τη φωτογράφηση έδωσε και μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το γάμο και το σύζυγο της, στην οποία είπε ότι της αρέσει να την αποκαλούν Κυρία Humphries ακόμα κι αν ακόμα δεν το έχει συνηθίσει και ότι ήξερε πώς ο Kris ήταν ο ένας και μοναδικός γιατί τον εμπιστευόταν εκατό τοις εκατό, πράγμα που κατά τη γνώμη της είναι πολύ σπάνιο!

 

Πηγή: athensbars.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Δηλώσεις κούρδου βουλευτή για την Αρμενική Γενοκτονία

Bουλευτής Tαν του κόμματος BDP: Πρέπει να ανεγείρουμε ένα κοινό μνημείο πόνου

O βουλευτής Αλτάν Tαν του κόμματος BDP από το Ντιγιαρμπακίρ, μιλώντας σε συνέδριο που έγινε που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μάρντιν σε 6 γλώσσες έκανε αναφορά στα γεγονότα του 1915.

Ο Ταν ¨Στο τελευταίο αιώνα στα γεγονότα του 1915 υπήρξε μια σφαγή, μια γενοκτονία Αρμενίων, και το λέω ως πολιτικός έτσι μια γενοκτονία, για να γραφτεί και στα πρακτικά. Σε αυτή την περιοχή σε βάρος των Ασσυρίων και των Αρμένιων εκτός από το γεγονός στο Σέιφο, ποτέ δεν υπήρξε εθνική ή θρησκευτική σύγκρουση. Ο Ταν ζήτησε να ανεγερθεί ένα μνημείο πόνου.

Ο ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Ο Ταν σε δήλωση του προς τους δημοσιογράφους μετά το συμπόσιο, αναφερόμενος στην επίσημη θέση της Τουρκίας πως δεν υπήρξε σχεδιασμός για τους σκοτωμούς σε σχέση με τους Αρμενίους, είπε τα εξής :

¨Εμείς πήραμε μια απόφαση για εξορία. Δηλαδή πήραμε απόφαση να τους αναγκάσουμε να μεταναστεύσουν και να τους εγκαταστήσουμε αλλού. Στο δρόμο όμως υπήρξαν αρρώστιες. Κάποιοι πέθαναν από το κρύο, κάποιοι πέθαναν από τη ζέστη και κάποιοι από τις συμμορίες που τους σκότωναν. Και αναφέρουν δικαιολογίες πώς να το κράτος δεν το έκανε και δεν ήταν σχεδιασμένο. Εγώ τώρα δεν μιλάω ως πολιτικός αλλά ως ένας άνθρωπος με συνείδηση. Τώρα όταν μιλά κάποιος για γενοκτονία ή για μεγάλη σφαγή αυτό τι είναι ; Όταν μιλάμε για εξαφάνιση λαού αυτά τα, ποιος το έκανε, τι έκανε και πως το έκανε δεν είναι σημαντικά. Το ολοφάνερο είναι πως ο Αρμενικός λαός εξαφανίστηκε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει όφελος να παίζουμε με τις λέξεις. Δηλαδή για το αν θα το πούμε γενοκτονία ή μεγάλη σφαγή ή για το αν ήταν σχεδιασμένο ή όχι. Ή αν ήταν σχεδιασμένο ποιός το έκανε, μήπως η Ένωση και Πρόοδος, ή μήπως όλοι οι Τούρκοι και οι Κούρδοι μουσουλμάνοι μαζί ; Εντάξει κι αυτά να τα ψάξουμε αλλά τα σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Δηλαδή σε ένα πληθυσμό 13 εκ. που ζούσε εκείνη την εποχή υπήρχαν πάνω από 1 εκ. 200 χιλιάδες Αρμένιοι, Δηλαδή περίπου το 9,5 με 10%. Σήμερα εντός της T.C. μέσα σε ένα πληθυσμό 75 εκ. ζούνε 40 χιλιάδες Αρμένιοι. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Εξαφανίστηκε λοιπόν ένας λαός, ναι ή όχι ; Αυτό να συζητήσουμε.

Και οι χριστιανοί τράβηξαν μεγάλους πόνους. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν ; Θα κλάψουμε για τους μουσουλμάνους και για τους Τούρκους που σκοτώθηκαν. Κατά τον ίδιο τρόπο θα κλάψουμε για τον Αρμενικό και Ελληνικό λαό.¨

 

Πηγή: tourkikanea.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η Κύπρος κατάγγειλε τις τουρκικές απειλές στον ΟΗΕ

Η Κύπρος κατάγγειλε στα Ηνωμένα Έθνη τις απειλές που εκτόξευσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν για τις έρευνες που διεξάγονται για φυσικό αέριο εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης (ΑΟΖ) και επίσης κάλεσε την Τουρκία να συμβάλει εποικοδομητικά σε λύση του Κυπριακού...

Η καταγγελία περιέχεται σε επιστολή, την οποία διαβίβασε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Κύπρου, πρέσβης Μηνάς Χατζημιχαήλ στον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του διεθνούς οργανισμού και που κυκλοφόρησε ως επίσημο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών.

Στην επιστολή η κυπριακή κυβέρνηση εκφράζει λύπη διότι ο Τούρκος πρωθυπουργός εκτόξευσε απειλές, ακόμη και από το βήμα της ενικής Συνέλευσης, σημειώνοντας ότι «η άρνηση της Τουρκίας να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τη νομιμότητα και η απαξίωσή της προς τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών δημιουργούν ένταση και απειλούν την πρόκληση κρίσης» και τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η άσκηση του νόμιμου κυριαρχικού δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βάση του διεθνούς δικαίου να αποτελεί αιτία πρόκλησης έντασης.

Αναφορικά με τις συνομιλίες, στο έγγραφο αναφέρεται ότι αν όντως ο Ταγίπ Ερντογάν επιθυμεί να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο και να παράσχει υποστήριξη για επίτευξη λύσης το συντομότερο δυνατό -όπως ισχυρίσθηκε στην ομιλία του- τότε θα πρέπει να ενθαρρύνει τον Ντερβίς Έρογλου να σταματήσει να υπαναχωρεί από τις συγκλίσεις που έχουν ήδη επιτευχθεί και να εργαστεί πάνω στη συμφωνημένη βάση για την εξεύρεση λύσης.

«Επιπλέον, θα πρέπει και ο ίδιος να σταματήσει να στηρίζει και να συντηρεί το παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα, με την υπογραφή λεγόμενων συμφωνιών, περιλαμβανομένης της πρόσφατης για οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας ανάμεσα στα κατεχόμενα και την Τουρκία», τονίζεται στο κυπριακό έγγραφο.

Πέραν του εγγράφου αυτού, από τις 16 Σεπτεμβρίου, έχουν επιδοθεί τουλάχιστον δύο επιστολές του Κυπρίου αντιπροσώπου στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, αναφορικά με τις τουρκικές απειλές και τις παραβιάσεις της Τουρκίας.
Πηγή: on-news.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγαλειώδη νίκη της Αρμενίας επι των Σκοπίων!

Το επόμενο ματς της Αρμενίας με την Ιρλανδία θεωρείται σουπερ ντέρμπι γιατί κρίνετε η πρόκριση μεταξύ δύο μετά την Ρωσία

Αρμενία - Σκόπια 4-1 (28' Πιτσέλι, 34' Μχιταριάν, 69' Γκαζαριάν, 91' Σαρκίσοβ / 86' Σίκοβ)

 

 

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΕΣ
1. Ρωσία 20 (9)
2. Ιρλανδία 18 (9)
3. Αρμενία 17 (9)
4. Σλοβακία 14 (9)
5. Σκόπια 7 (9)
6. Ανδόρα 0 (9)
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
11/10
Ρωσία - Ανδόρα
Ιρλανδία - Αρμενία
Σκόπια – Σλοβακία

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Αρμένιος μπόξερ γίνεται ο μοναδικός παγκόσμιος πρωταθλητής της Ρωσίας στο Μπακού

Μπακού. - Κατά τη διάρκεια της τελικής περιόδου το Σάββατο στο πρωτάθλημα AIBA World Boxing 2011, που θα διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, και το οποίο χρησιμεύει ως πρώτο διεθνές Ολυμπιακό προκριματικό πρωτάθλημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Misha Aloyan, που εκπροσώπησε τη Ρωσία, αγωνίστηκε ενάντια στον Andrew Selby της Ουαλίας για το τίτλο στην κατηγορία των 52 kg και νίκησε τον αντίπαλό του στα σημεία.

Έτσι, ο Aloyan έγινε ο μοναδικός πρωταθλητής της Ρωσίας στο πρωτάθλημα. Ο Aloyan είναι επίσης πρωταθλητής Ευρώπης, παγκόσμιος κυπελλούχος και έχει ένα χάλκινο μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009.
Ο 23χρονος Misha Aloyan γεννήθηκε στην Bambakashat της Αρμενίας, και η οικογένειά του μετακόμισε στη Ρωσία το 1997.
Ο Aloyan ήταν ο μοναδικός μπόξερ της Ρωσίας που έφτασε στα τελικά του Πρωταθλήματος AIBA World Boxing 2011 στο Μπακού.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι