Menu

«Κόλλησε» στην Αρμενία η Ρωσία

Σημαντικό βαθμό απέσπασε η Αρμενία από την Ρωσία στο «Ρεπούμπλικαν» μετά την λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η εθνική ομάδα της Ρωσίας από το να αποσπαστεί από την δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ έμεινε στο 0-0 με την Αρμενία, ωστόσο, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας στους 10 βαθμούς.

Αντίθετα η Αρμενία βρίσκεται ακόμα στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει φτάσει στους οκτώ βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, στην συνέχεια έχει πολύ δύσκολες αναμετρήσεις και δεν είναι εύκολο το να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να προκριθεί στα τελικά του EURO.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι, Χαϊραπετιάν (67’ Εντιγκαριάν), Αρζουμανιάν, Χοβσεπιάν, Μκρτσιάν, Πιτσέλι (57’ Εντιγκαριάν Α.), Μαλακιάν (49’ Μανουσαριάν), Γκαζαριάν, Μκοϊάν, Μκιταριάν

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεβ, Σίσκιν, Μπερεζούτσκλι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Κερζάκοφ (78’ Πογκρέμπνιακ), Αρσάβιν (90’ Μπιλιαλέντινοφ), Τζακόεφ.
Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα...

Γνωρίστε καλύτερα την Emmy από την Αρμενία

Στην τέταρτη θέση του πρώτου ημιτελικού του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision διαγωνίζεται η Αρμενία με την Emmy να ερμηνεύει το τραγούδι της «Boom, boom».

Το πραγματικό της όνομα είναι, Emma Bejanyan και γεννήθηκε το 1984 στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Ερεβάν. Η καριέρα της στο τραγούδι ξεκίνησε το 1993 όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Hayastan», όπου έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό. Από τότε έχει πάρει μέρος σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς, τόσο στη χώρα της όσο και στη Ρωσία και Τουρκία.

Έχει τη δική της μουσική εταιρεία παραγωγής, που φέρει τον τίτλο,Emmy B-Production Center και αναζητάει νέους ερμηνευτές. Δεν είναι άγνωστη στο χώρο της Eurovision, συμμετείχε στον τελικό της χώρας πέρσι με τον Mihran κερδίζοντας τη δεύτερη θέση με το τραγούδι «Hey, let me hear you say».

Φέτος επιλέχθηκε από τη δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας να είναι η επόμενη εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Στον τελικό της χώρας που διοργανώθηκε στις 5 Μαρτίου η Emmy ερμήνευσε τέσσερα τραγούδια, το τηλεοπτικό κοινό και η κριτική επιτροπή επέλεξαν από κοινού το τραγούδι «Boom, boom» να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι