Menu

Η Άγκυρα φοβάται την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Ουάσιγκτον, ευνοείται από την κρίση μεταξύ Ισραήλ και την Τουρκία

Η διπλωματική κρίση μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ αυξάνει τις πιθανότητες για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Ουάσιγκτον, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ". "Η επιδείνωση των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων της Άγκυρας είναι σε δύσκολη θέση για το θέμα της Γενοκτονίας των Αρμενίων, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και ορισμένων χώρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διπλωματικές πηγές σε σχέση με τις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ δείχνουν ότι το εβραϊκό λόμπι έχει εντείνει την αντι-τουρκική εκστρατεία με το αρμενικό λόμπι στην υποστήριξη αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων στο Κογκρέσο των Η.Π.Α., "γράφει" η Χουριέτ ". Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι "οι New York Times» σε πρόσφατο κύριο άρθρο για την Άγκυρα έχει κατηγορήσει τη θέση στην περίπτωση του «Στόλου της Ελευθερίας" για τη Γάζα και να τη ταχεία επιδείνωση των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Αρμενία νίκησε την Ανδόρα 3-0

Αν και ο επικεφαλής προπονητής της αρμενικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Vardan Minasyan συνήθιζε να λέει ότι η ομάδα της Ανδόρας ήταν έντονα επιθετική, η Αρμενία είχε όλες τις πιθανότητες για να κερδίσει τον αντίπαλο. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι Vardan Minasyan δεν ήταν λάθος - αυτή τη φορά Ανδόρα ήταν πραγματικά πιο ισχυρή από ό, τι ήταν πέρυσι το φθινόπωρο στο Ερεβάν.
Αρμενία κέρδισε την Ανδόρα με 3-0 στα προκριματικά για το 2012 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την Παρασκευή.
Ο γεννημένος στην Βραζιλία μέσος Μάρκος Pizzelli σκόραρε το τρίτο γκολ του στην φάση των ομίλων ανοίγοντας το σκορ για την Αρμενία στο 35ο λεπτό. Ο κυνηγός Gevorg Ghazaryan σκόραρε το επόμενο στο 75ο, και Henrik Mkhitaryan σφράγισε τη νίκη στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι μετά από την ενέργεια του αμυντικού της την Ανδόρας Ildefons Lima να πάρει κόκκινη κάρτα για τραυματισμό του Karlen Mkrtchyan.
Η τρίτη νίκη της Αρμενίας την κράτησε στην τέταρτη θέση στον Β όμιλο με 11 πόντους. Η Ανδόρα παρέμεινε στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι