Menu

UP Greek Tourism: Από σήμερα στην Νέα Υόρκη θα «μυρίζει» Ελλάδα

Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη η μεγάλη καμπάνια για την προώθηση τoυ ελληνικού τουρισμού.

Οι Έλληνες ομογενείς προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν να πατήσει ξανά, γερά στα πόδια της η χώρας μας, και ο τουρισμός θα παίξει σπουδαίο τρόπο. Το project "UP Greek Tourism" αποτελεί μια έξυπνη πρωτοβουλία τριών Ελλήνων, του Γιώργου Κλειβοκιώτη, του Στάθη Χαϊκάλη και του Ονίκ Παλαντζιάν οι οποίοι εδώ και δύο μήνες, με τη βοήθεια φυσικά πολλών ακόμα, σχεδιάζουν το μηχανισμό με τον οποίο θα διαφημιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η χώρα μας.

Έτσι σήμερα θα στηθεί στην πλατεία της Νέας Υόρκης μια μεγάλη οθόνη στην οποία για ένα διάστημα περίπου 1-2 μηνών, ο Ελληνικός Τουρισμός θα προβάλλεται σε διαφημιστικά σποτ των 60΄΄, 4 φορές την ώρα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο! Για να γίνει αυτό βοήθησαν οικονομικά με μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσό πάνω από 300 άτομα. Το 50% των δωρεών προήλθαν από την Ελλάδα, ενώ το υπόλοιπο προήλθε από Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Κατάρ, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. Το μήνυμα διαδόθηκε γρήγορα μέσω των κοινωνικών δικτύων, Facebook και Twitter αναφέρει ο κύριος Κλειβοκιώτης.

Τις εκπλητκτικές φωτογραφίες της καμπάνιες έφτιαξε ο Ελληνοαμερικανός Χάρης Τσέβης, γνωστός και για τα διάσημα πορτραίτα του Steve Jobs που είχε φτιάξει με προϊόντα της Apple.
Δείτε τι φωτογραφίες και το video promo της καμπάνιας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα...

Ψήφισμα του Φιλέλληνα Γερουσιαστή Μενέντεζ στην Γερουσία για την γενοκτονία των Αρμενίων

Δύο σημαίνοντες Αμερικανοί γερουσιαστές, έχουν ξεκινήσει επίσημα μια νέα προσπάθεια για να περάσει από την  αμερικανική Γερουσία ψήφισμα με το οποίο να αναγνωρίζεται η Γενοκτονία των Αρμενίων, όπως ανέφερε, η Αρμενική Συνέλευση Αμερικής (AAA).  Αξιωματούχοι του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσαν πως η Τουρκία θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να  αποφευχθεί  μια τέτοια εξέλιξη. Παράλληλα, Αμερικανοί διπλωμάτες φέρονται να δήλωσαν ότι «θα σκεφθούμε δύο φορές αν θα ψηφίσουμε για την Γενοκτονία σε μια εποχή όπου η Τουρκία μας χρειάζεται σχετικά με το θέμα της Συρίας».

Το σχετικό ψήφισμα εισήγαγε στην Γερουσία ο φιλέλληνας Γερουσιαστής των Δημοκρατικών, από το Νιου Τζέρσεϊ, ο Bob Menendez, ο οποίος, ως γνωστόν θα είναι και το τιμώμενο πρόσωπο στην παρέλαση των Ομογενών την Κυριακή 25 Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο του Μαγχάταν.  Επίσης, ο Γερουσιαστής Mark Kirk, ένας ρεπουμπλικανός από Ιλινόις.

Οι γερουσιαστές Barbara Boxer, δημοκράτης από την Καλιφόρνια, Michael Bennet, δημοκράτης από το Κολοράντο, Carl Levin, ένας δημοκράτης από Michigan,  Joe Lieberman, ανεξάρτητος από το Connecticut, Jack Reed, ένας δημοκράτης από το Ρόουντ Άιλαντ, και Σέλντον Whitehouse, ένας δημοκράτης από Ρόουντ Άιλαντ, εντάχθηκαν ως αρχικοί χορηγοί.

Ένας υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι  ”Αν περνούσε ένα τέτοιο ψήφισμα από τη Γερουσία, θα ήταν πολύ αρνητικό για την ανάπτυξη των σχέσεων Τουρκίας-αμερικανική..

«Είναι καιρός για τις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν ομού με τα  19 έθνη, συμπεριλαμβανομένου του Βελγίου, Καναδά, Γαλλίας, Ιταλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν επίσημα αναγνωρίσει τις δράσεις που διεξάγονται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία από το 1915 έως και το 1923  ως γενοκτονία”, είπε ο Γερουσιαστής Menendez.

Το πρώτο βήμα για το νομοσχέδιο είναι  η Επιτροπή  της Γερουσίας Εξωτερικών Υποθέσεων, όπου ο  Menendez υπηρετεί  ως πρόεδρος  της υποεπιτροπής. Στην Επιτροπή προεδρεύει ο  γερουσιαστής  John Kerry, δημοκράτης από Μασαχουσέτη. Εάν το νομοσχέδιο περάσει στην Επιτροπή,  θα τεθεί σε ψηφοφορία  στη Γερουσία.

 

 

Πηγή: panhellenicpost.com

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι