Menu

Ποιος έδωσε άδεια στον «Γκρίζο Λύκο» να επισκεφθεί το «μαντρί»; Κανένας!

Σε μείζον διπλωματικό-πολιτικό θέμα εξελίσσεται η επίσκεψη στην Δ.Θράκη του ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καθώς από το μεν υπουργείο Εξωτερικών δηλώνουν ότι «Δεν χρειάζεται άδεια για να επισκεφθεί την Ελλάδα αφού ως αρχηγός κόμματος διαθέτει υπηρεσιακό ή διπλωματικό διαβατήριο» (!) και σε έρευνα του defencenet.gr προέκυψε ότι όντως δεν ζήτσε και φυσικά δεν έλαβε βίζα για να επισκεφθεί την Ελλάδα. Οι ελληνικές αρχές πληροφοριών, είχαν ενημερωθεί από τουρκικές πηγές ότι σκόπευε να επισκεφθεί την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της ρποεκλογικής περιόδου.

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο ίδιος ο υπουργός Φ.Φράγκος είχε ζητήσει να τεθεί κάποιο τυπικό θέμα και να συσταθεί «Να μην επσικεφθεί την περιοχή», αλλά το υπουργείο Εξωτερικών πιστό στην γραμμή του «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» η οποία έχει οδηγήσει σε «παρέλαση» Τούρκων επισήμων στην Δ.Θράκη και ενθάρρυνση των εξτρεμιστών της μειονότητας, δεν πρόβλα εκάποιο κώλυμα όπως είχε δικαίωμα να πράξει.

Έτσι φτάσαμε στην σημερινή επίσκεψη που αποκάλυψε το defencenet.gr στις 24/07 με τον εξτρεμιστή  πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης να φτάνει στη χώρα μας περνώντας οδικώς στη χώρα μας από την Ανδριανούπολη με πολυπληθή συνοδεία 15 άτομα όλοι τους μέλη των Γκρίζων Λύκων.

Η πίσκεψη ξεκίνησε από το Μέγα Δέρειο, όπου οι εξτρεμιστές τον υποδέχθηκαν περίπου ως «ελευθερωτή» και εκείνος δεν τους άφησε παραπονούμενεους: «Γνωρίζω πως η “τουρκική” μειονότητα της  Δυτικής  Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά. Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι “Τούρκοι της Θράκης” υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν. Και η εγγύηση γι’αυτό είναι τα εκατομμύρια ομοεθνών Τούρκων, oι οποίοι   προσεύχονται για σας από τη μητέρα πατρίδα».

Τα παραπάνω λόγια σε όλο τον πλανήτη θεωρούνται απειλητικά. Πλην του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία δεν δείχνει ννα συγκινείται σε ένα ρεσιτάλ κατευνασμού και υιοθέτησης φιλοσοφίας «φινλανδοποίησης» της χώρας.

Εν συνεχεία ο Μπαχτσελί πήγε στην «φωλιά» της ΜΙΤ στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, όπου είχε συνατνήσεις με τον πρόξενο και άλλους ηγέτες των εξτρεμιστών της μειονότητας ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, του κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί επισκέπτεται από σήμερα την … Θράκη.

Όπως έχει ήδη σημειώσει το defencenet.gr οι «Γκρίζοι Λύκοι» πέραν της ρητορικής τους και των δεδομένων θέσεων υπέρ του εδαφικού ακρωτηριασμού της Ελλάδας, ευθύνονται και για την δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού στην Κύπρο.

Στην πρωτάκουστη περιοδεία του-ενίσχυση των εξτρεμιστών της μειονότητας στο Διδυμότειχο, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, αλλά και στις περιοχές που κατά τους νεοοθωμανούς αποτελούν «ζωτικό χώρο» και «στρατηγικό βάθος» του παντουρκισμού, δηλαδή την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη.

Εμείς έχουμe μια απορία: Αν υπάρχει φαιά ουσία στο κρανίο αυτών που ενέκριναν την συγκεκριμένη επίσκεψη. Και βέβαια δεν είναι δικαιολογία το ότι είχαμε εκλογές και ήταν ακεφαλο το υπουργείο Εξωτερικών. Πρώτον  δεν ήταν «ακέφαλο», υπήρχε ο Π.Μολυβιάτης και δεύτερον για να εγκριθεί τέτοια επίσκεψη δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να διαθέτει ισχυρή πολιτική ηγεσία το ΥΠΕΞ, αλλά γραφειοκράτες με ισχυρή πολιτική βλακεία με τάσεις εθνικής προδοσίας. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Εκτός και αν είναι … παγίδα για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι «Γκρίζοι Λύκοι» κατά του Ελληνισμού και άλλων εθνικών ομάδων (Αρμένιων, Κούρδων, Ασσύριων κλπ) στην Τουρκία και την Κύπρο!

 

 

Πηγή: defencenet.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Sylvester Stallone είχε δηλώσει ''εμποδίζουν οι Τούρκοι''

Επανέρχεται στην επικαιρότητα με άλλο σκηνοθέτη το σχέδιο στο οποίο είχε προσπαθήσει και ο Σιλβέστερ Σταλλόνε.
Με βάση αυτά που αναφέρει η αρμενική εφημερίδα Ρanarmenian, ο Αμερικανός Edwin Avaness σκηνοθέτης ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία βασισμένη στο βιβλίο ¨40 μέρες στο βουνό του Μωυσή¨ του Φράντς Βέρφελ. Ο Γάλλος δημοσιογράφος Jean Eckian μιλώντας στην Ρanarmenian επιβεβαίωσε το σχέδιο για την ταινία.
Ανάλογη προσπάθεια του Σιλβέστερ Σταλλόνε το 2006 να γυρίσει ταινία με θέμα το ίδιο βιβλίο, είχε μείνει στην μέση μετά από αντιδράσεις που προήλθαν από την Τουρκία και από το τουρκικό λόμπι στην Αμερική. Η αρμενική εφημερίδα γράφει πως η ταινία του Σταλλόνε είχε εμποδιστεί από τον τουρκικό σύλλογο ASIMED στην Αμερική και ότι παρά τις αντιδράσεις της Τουρκίας η ταινία του Edwin Avaness θα γυριστεί.
Η εφημερίδα αναφέρει πως η ταινία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σχεδίου και ότι έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης, και ότι αυτή τη φορά η απόφαση να γυριστεί είναι ειλημμένη παρά τις όποιες αντιδράσεις της Τουρκίας.
Ο ΣΤΑΛΛΟΝΕ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ¨ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ¨

Ο Σταλλόνε ανακοίνωσε πως το 2006 θέλησε να μεταφέρει στην λευκή οθόνη το βιβλίο ¨40 μέρες στο βουνό του Μωυσή¨ που έγραψε στα 1933 ο Φράντς Βέρφελ.
Ο Σταλλόνε μιλώντας στην εφημερίδα Ντένβερ Ποστ που βγαίνει στις ΗΠΑ είχε δηλώσει πως ¨Στόχος μου ήταν να μεταφέρω στο σινεμά το βιβλίο ¨40 μέρες στο βουνό του Μωυσή¨ που περιγράφει τον ομαδικό σκοτωμό των Αρμενίων από τους Τούρκους και την σωτηρία κάποιων εξ αυτών από γαλλικά πλοία¨.
Ο Σταλλόνε αναφερόμενος τότε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε για τα γύρισμα της ταινίας είχε πει πως ¨Οι Τούρκοι για 85 χρόνια τώρα, εμποδίζουν αυτό το θέμα¨.
Πηγή: tourkikanea.gr
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι

Newsletter