Menu

Οι Χαμάτ του Μιράν Τσαλικιάν ομορφαίνουν τα Χριστούγεννα σας - Σήμερα στην Πλάκα

ΟΙ ΧΑΜΑΤ, το ρεμπέτικο συγκρότημα του μεγάλου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μιράν Τσαλικιάν, εμφανίζονται σήμερα στις 21:30 στου ΜΟΣΤΡΟΥ, κάτω από την Ακρόπολη, στην γραφική ΠΛΑΚΑ για να προσδώσουν, στην ξεχωριστική αυτή χριστουγεννιάτικη μέρα, κάτι όμορφο βγαλμένο από τις λαϊκές - ρεμπέτικες μουσικές του παρελθόντος και του σήμερα. Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί, όλες αυτές τις μελωδίες που ζεσταίνουν την ψυχή...


Μοστρού

Μνησικλέους 22 & Λυσίου, Πλάκα
Τηλ. 210 3225558

Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά από τις 18:00, Κυρ. από τις 11:00.

Κουζίνα: Ελληνική

 

Πηγή: zoomnews.gr

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΡΜΕΝΙΑ: Παραμονή Πρωτοχρονιάς η ανακοίνωση του καλλιτέχνη!

Τη παραμονή πρωτοχρονιάς επέλεξε το AMPTV να ανακοινώσει επίσημα το όνομα του/της εκπροσώπου της Αρμενίας στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision που θα λάβει χώρα το Μάη στη Κοπεγχάγη της Δανίας! 

Στις 31 Δεκεμβρίου 2013 και καθώς η χώρα θα αποχαιρετά το έτος παρέα με το τηλεοπτικό show «Big Night Gala Tv Show» μέσω του πρώτου καναλιού της χώρας, οι fans του διαγωνισμού θα μάθουν ποιος ή ποια θα είναι αυτός ή αυτή που θα ταξιδέψει τον Μάιο στη Δανία για να εκπροσωπήσει την Αρμενία στον διαγωνισμό της Eurovision! Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του AMPTV ο καλλιτέχνης έχει ήδη επιλεχθεί ωστόσο το τραγούδι θα αποφασιστεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Η Αρμενία ξεκίνησε να συμμετέχει στη Eurovision το 2006 πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο τερματίζοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ συνέχισε μέχρι και το 2010 λαμπρά έχοντας πάντα μία πρόκριση από τους Ημιτελικούς και μία θέση στη πρώτη δεκάδα του τελικού. Το 2011 για πρώτη φορά δε κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, τερματίζοντας 12η στον Ημιτελικό ενώ το 2012 απουσίασε από τον διαγωνισμό λόγω της φιλοξενίας αυτού από το Αζερμπαϊτζάν! Το 2013 η χώρα εκπροσωπήθηκε από το συγκρότημα The Dorians με τη rock μπαλάντα «Lonely Planet» τερματίζοντας στη χαμηλή 18η του τελικού! Αναφορικά, η καλύτερη θέση της Αρμενίας στον διαγωνισμό είναι η 4η την οποία κέρδισε το 2008 στο Βελιγράδι χάρη στο ethnic/ρυθμικό κομμάτι «Qele-Qele» σε ερμηνεία της Sirusho, το όνομα της οποίας ακούγεται ιδιαίτερα έντονα για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας στη Δανία!

Κρικόρ Κιφορκιάν



Πηγή: ogaegreece.com

Διαβάστε περισσότερα...

Μχιταριάν: Παίκτης της χρονιάς στην Αρμενία

Ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Χένρικ Μκιταριάν αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2013 στην Αρμενία.

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Χένρικ Μκιταριάν αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Αρμενία. Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ ξεπέρασε με 244 πόντους τόσο τον Γιούρα Μοβσισιάν που είχει 177 όσο και τον Αράς Οζμπίλιθ που μάζεψε 47.

Ο ίδιος μετά τη βράβευσή του, είπε στους θαυμαστές του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αναδεικνύομαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Αρμενία για το 2013. Μοιράζομαι αυτό το βραβείο με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα», είπε.

 

 

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι