Menu

Η φήμη της Λαμίας έφτασε και στην Αρμενία…

Ο 25χρονος παίκτης της ομάδας μας Αντρέας Μκρτσιάν έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη σε site της γενέτειράς τους της Αρμενίας, για την ζωή του, την καριέρα του και τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.
Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι ένα από τα αγαπημένα παιδιά που πέρασαν από την Αρμενία και συγκεκριμένα από την Puynik μιλάει για την καινούργια του ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, για την ζωή του στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης και βίας στα γήπεδα και για το αν θα επέστρεφε ποτέ στην Εθνική Αρμενίας ή σε κάποια άλλη ομάδα της χώρας στην οποία γεννήθηκε.
Ο Αντρέας τόνισε ότι βρίσκεται φέτος σε μια ομάδα όπου Πρόεδρος, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έχουν έρθει ώστε να πραγματοποιηθεί ένας στόχος, που δεν είναι άλλος παρά να ανέβει η ομάδα στην Β΄ Εθνική καθώς από αυτό θα έχουν όλοι κέρδος. Υποστήριξε ότι σαφώς και υπάρχει κρίση και φυσικά πρέπει με κάθε τρόπο να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα. Όσο για την επιστροφή του στην εθνική ή σε κάποια άλλη ομάδα της Αρμενίας, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Σε άλλη ερώτηση για το πώς αισθάνεται που βλέπει παλιούς του συμπαίκτες που τότε πήραν μαζί το πρωτάθλημα Αρμενίας να είναι κοντά στην πρόκριση στο Μουντιάλ και να την χάνουν στο τελευταίο ματς ή πώς είναι να βλέπει παίκτες που παίζουν στα μεγάλα club στην Ευρώπης, ο Αντρέας απάντησε ότι είναι μεγάλη του χαρά να βλέπει παλιούς του συμπαίκτες και φίλους να κάνουν περήφανη μια μικρή χώρα και φυσικά να κάνουν περήφανο τον ίδιο που τους παρακολουθεί και είναι μαζί τους.

 

Πηγή: starsports.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι