Menu

Στην Αρμενία η πρώτη συνεδρίαση της PostEurop

Ο εθνικός πάροχος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Δημοκρατίας της Αρμενίας, HayPost, φιλοξένησε στις 19-21 Απριλίου 2016, την πρώτη ολομέλεια της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ταχυδρομικών παρόχων «PostEurop» στην περιοχή. Η τριήμερη εκδήλωση είχε ως στόχο την συγκέντρωση των Διευθυνόντων Συμβούλων και κορυφαίων στελεχών από περισσότερους από 52 ταχυδρομικούς φορείς της Ευρώπης, προκειμένου να συζητηθούν τα βασικά ζητήματα και οι δυνατότητες του ταχυδρομικού τομέα, στο πλαίσιο των τάσεων των γρήγορα μεταβαλλόμενων τεχνολογιών, των καινοτομιών και της ψηφιακής τεχνολογίας.

Αυτή την εκδήλωση του ταχυδρομικού τομέα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης κ. Bishar Hussein, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διεθνούς Γραφείου της UPU, κ. Pascal Clivaz, ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της «PostEurop», κ. Jean-Paul Forceville, ο Γενικός Γραμματέας της «PostEurop», κ. Botond Szebeny.

Η εκδήλωση περιελάμβανε συνεδρίαση της Ολομέλειας, και επακολούθησε ένα επιχειρηματικό φόρουμ με τη συμμετοχή διεθνών εμπειρογνωμόνων. Το φόρουμ παρείχε στους ταχυδρομικούς φορείς την ευκαιρία να συζητήσουν τις προκλήσεις του ταχυδρομικού τομέα, προτείνοντας λύσεις για τη δημιουργία μιας πιο ανεπτυγμένης και σταθερής κατάστασης.

Ως οικοδεσπότης της ολομέλειας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «HayPost» CJSC, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της «HayPost» CJSC, κ. Juan Pablo Gechidjian, ανέφερε στο χαιρετισμό του: «Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την πρώτη σύνοδο ολομέλειας της «PostEurop» στην περιοχή του Καυκάσου. Αυτή είναι μια μοναδική πλατφόρμα ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη των εργαλείων συνεργασίας, σημαντική να αναπτυχθεί ένας πιο προσβάσιμος και σταθερός ταχυδρομικός τομέας. Η εμπειρία της «PostEurop» και της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης είναι σημαντική για την HayPost στην αύξηση της αποδοτικότητας των ταχυδρομικών επιχειρήσεων, στη διαφοροποίηση των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, με βάση την καλύτερη διεθνή εμπειρία».

«Είναι μια ιστορική στιγμή για την «PostEurop» και τα αξιότιμα μέλη μας να είμαστε εδώ στην Αρμενία. Εκτιμούμε την πρόοδο και την ανάπτυξη που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα από την HayPost, τον εθνικό ταχυδρομικό φορέα της Αρμενίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεχής συνεργασία μεταξύ των διεθνών ταχυδρομικών φορέων και των φορέων παροχής υπηρεσιών εφοδιαστικής θα καταστήσει δυνατό να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική σχέση και να αναπτυχθούν υπηρεσίες όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «PostEurop», Jean-Paul Forceville.

Τα κύρια θέματα στην ατζέντα του επιχειρηματικού φόρουμ περιελάμβαναν την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την αποτελεσματική εφαρμογή των νέων διαδικασιών εφοδιαστικής, καθώς και τα προβλήματα για την εισαγωγή του νέου μοντέλου ηλεκτρονικής διαχείρισης των εθνικών ταχυδρομικών φορέων.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν ενδιαφέρον για την πλατφόρμα shopinamerica.am, ως μια καινοτόμο προσέγγιση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η καινοτομία παρουσιάστηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «HayPost» CJSC, Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της «HayPost», CJSC κ Juan Pablo Gechidjian.

Εν κατακλείδι, ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της «PostEurop», Jean-Paul Forceville, ευχαρίστησε τη HayPost για λογαριασμό όλων των επισκεπτών για την οργάνωση και φιλοξενία.

 

 

Πηγή: taxydromeio.gr από haypost.am

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι