Menu

"Serj Tankian: Την συναυλία του θα ανοίξουν οι Viza...!"

"Κι ενώ, όλοι μας, περιμένουμε πώς και πώς, την πρώτη ζωντανή του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Terra Vibe Park, τη νύχτα της 17ης Αυγούστου και η εταιρεία διοργανώσεων συναυλιών, Didi Music - Big Star Promotion, ανακοινώνει το support στην εμφάνισή του συγκρότημα, ο τραγουδιστής, συνθέτης, οργανίστας και...πολιτικός ακτιβιστής Serj Tankian (System Of A Down), δίνει στη δημοσιότητα και ελεύθερα προς ακρόαση όλων, τόσο το πρώτο single - προπομπό του δεύτερου προσωπικού του album, όσο και ακόμα ένα του track.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ενημερώνοντάς σας πρώτα απ' όλα για το συγκρότημα που θα ανοίξει την πολυαναμενόμενη συναυλία του Serj και δεν είναι άλλο, όπως πριν λίγα λεπτά και επίσημα ανακοινώθηκε, από αυτό των Viza.

Ο λόγος για το εννεαμελές alternative rock συγκρότημα, που, έχοντας ρίζες στην Αρμενία και παντρεύοντας τον εκρηκτικό του rock ήχο, με την παραδοσιακή αραβική, αρμένικη και ελληνική μουσική, σαγήνεψε τον Serj, σε τέτοιο βαθμό, που πέραν της ένταξής τους στις περιοδείες του, έχει αναλάβει ακόμα και το managment τους, μέσω της δικής του Serjical Strike Management.
Πηγή: Troktiko
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι