Menu

Hurriyet: "Οι ελληνικές εταιρείες έρχονται στην Τουρκία"!

«Οι ελληνικές εταιρείες έρχονται στην Τουρκία» είναι ο τίτλος άρθρου της Hurriyet στο οποίο αναφέρεται ότι ελληνικές επιχειρήσεις εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Τουρκία λόγω της οικονομικής κρίσης!

Η BSB με δύο καταστήματα στην Κωνσταντινούπολη και στην Σμύρνη, μπήκε στην τουρκική αγορά. (Να σημειωθεί ότι BSB, πιστή στον εξαγωγικό της προσανατολισμό, επενδύει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξή της στις αγορές του εξωτερικού και σήμερα έχει παρουσία σε 12 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Μεγ. Βρετανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Λίβανο, Κύπρο, Αρμενία, Αλβανία, Αίγυπτος, Μολδαβία).

Επίσης  η Fourlis  που έχει καταστήματα σε πολλά σημεία της Ελλάδας, αγόρασε την Intersport στην Τουρκία. Επίσης, τα Νο 1 καταστήματα παιχνιδιών της Ελλάδας Jumbo ετοιμάζονται να μπούν στην τουρκική αγορά.

Οσον αφορά τις τουρκικές εταιρείες  που φεύγουν από Ελλάδα αναφέρονται Inci , Mavi, Machka, και Ipekyol οι οποίες έκλεισαν τα καταστήματά τους στην Ελλάδα και στο “ The Mall” ως τουρκική εταιρεία έμεινε μόνο η Κoton.
Πηγή: defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ՍԿԱՈՒՏԱԿԱՆ ՆՈՐ ՏԱՐԵՇՐՋԱՆ

Հ.Մ.Ը.Մ.ի Շրջանային Սկաուտական Խորհուրդը կը յայտարարէ թէ բոլոր մոկլիներուն, գայլիկ-արծուիկներուն, արի-արենուշներուն, երէց-պարմանուհիներուն, սկաուտական նոր տարեշրջանը բացուած է եւ իրենց կը սպասէ նոր գիտելիքներով ու
խաղերով։ Հաւաքոյթները կը սկսին այս շաբաթավերջին.-

Գոքինիոյ մասնաճիւղ - Շաբաթ 20 Հոկտեմբեր «Զաւարեան» կեդրոնէն ներս երեկոյեան ժամը 17։00-ին։

Աթէնքի մասնաճիւղ.- Կիրակի 21 Հոկտեմբեր առաւօտեան ժամը 11։00-ին։

Կը խնդրուի բոլոր քոյրերէն եւ եղբայրներէն որ ներկայ ըլլան իրենց լրիւ տարազներով։ Քոյրերը եւ եղբայրները որոնք տարազի կարիքը ունին կրնան դիմել մասնաճիւղերու սկաուտական խորհուրդներուն։

Հ.Մ.Ը.Մ.Ի ՇՐՋԱՆԱՅԻՆ ՍԿԱՈՒՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՈՒՐԴ
Διαβάστε περισσότερα...

Προσομοίωση επίθεσης στις αζερικές εγκαταστάσεις υδρογονανθράκων από την Αρμενία

Τα εκσυγχρονισμένα τακτικά βαλλιστικά βλήματα SCUD της Αρμενίας στην πρώτη τους επίσημη παρουσίαση το 2011.Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αρμενίας διεξήγαγαν μεγάλης κλίμακας τακτική άσκηση με σενάριο την προσβολή των στρατιωτικών υποδομών και των ενεργειακών εγκαταστάσεων του γειτονικού Αζερμπαϊτζάν. Όπως δήλωσε ο Αντιστράτηγος Artak Davtian, επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου, η άσκηση απέβλεπε στην προσομοίωση “επιθέσεων τόσο κατά στρατιωτικών μονάδων και εγκαταστάσεων του εχθρού όσο και κατά οικονομικών υποδομών που επηρεάζουν την επιχειρησιακή ικανότητα των εχθρικών ενόπλων δυνάμεων” και συγκεκριμένα “σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου και γενικά ενεργειακές πηγές που επηρεάζουν την οικονομία”. Η άσκηση διεξήχθη μεταξύ 1 και 13 Οκτωβρίου σε αδιευκρίνιστες θέσεις στην Αρμενία και το Ναγκόρνο-Καραμπάχ με τη συμμετοχή-ρεκόρ 40.000 εφέδρων οπλιτών.  Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του αζερικού υπουργείο Άμυνας, Συνταγματάρχη Eldar Sabiroglu, ο οποίος δήλωσε ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι σε θέση να προστατέψει τις εγκαταστάσεις υδρογονανθράκων του και πως “ο εχθρός πρέπει να αντιληφθεί ότι τα νέα πυραυλικά συστήματα των Αζερικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορούν να πλήξουν οποιαδήποτε στρατηγική υποδομή της Αρμενίας”. Τέλος, ο Sabiroglu υποστήριξε πως “η ανάπτυξη του Αζερμπαϊτζάν και η αύξηση των αμυντικών του δαπανών έχουν οδηγήσει την Αρμενία σε κατάσταση απελπισίας”.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι