Menu

Eurovision 2015: Το απόλυτο γκρι για την Αρμενία

Φουλ στο γκρι η Αρμενία.

Είδαμε σήμερα την πρώτη της πρόβα για την Eurovision και σας την παρουσιάζουμε στο βίντεο που ακολουθεί. Η Αρμενία για μια ακόμα χρονιά θα έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον διαγωνισμό και έχει ετοιμάσει ένα τραγούδι που θα συζητηθεί.

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Διαβάστε περισσότερα...

Η Σόνια Θεοδωρίδου σε συναυλία-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Μια μοναδική συναυλία με παραδοσιακή αρμενική και κλασική μουσική, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων, διοργανώνουν το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, συμμετέχει η 18μελής ορχήστρα εγχόρδων Orchestra Mobile υπό τη διεύθυνση του διάσημου μαέστρου της κρατικής φιλαρμονικής ορχήστρας της Αρμενίας Ρουπέν Ασατριάν. Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια της αρμενικής λόγιας μουσικής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

20:30
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αττική
 
 
 
 
Πηγή: pontos-news.gr
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι