Menu

Οι Άγιοι μάρτυρες της γενοκτονίας των Αρμενίων: Μια προσευχή για δικαίωση και ειρήνη

  • Κατηγορία VIDEOS

Στον εθνικό καθεδρικό ναό στην Ουάσινγκτον, τελέστηκε μνημόσυνο για να τιμήσει τη μνήμη της 100ης επέτειου της γενοκτονίας των Αρμενίων. Το μνημόσυνο θυμάται αυτούς που χάθηκαν στη γενοκτονία και δείχνει ευγνωμοσύνη για την αναγέννηση της ζωής για την οποία εργάστηκαν τόσο σκληρά οι επιζώντες.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Τούρκοι μετέφρασαν το Κοράνι στα αρμενικά!

Στα αρμενικά μετέφρασαν και διανέμουν το Κοράνι δωρεάν σε βιβλιοπωλεία και μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι Τούρκοι. Ειδικότερα, η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων, η οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι η έκδοσή του τέτοιες μέρες που οι Αρμένιοι τιμούν τα θύματα της Γενοκτονίας, στην 100ή τραγική επέτειο, είναι... απλή σύμπτωση. 

Το δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης δρ Γιουκσέλ Σαλμάν, ενημερώνοντας ότι 4.000 αντίτυπα του ιερού βιβλίου του Ισλάμ, μεταφρασμένα στην ανατολική και τη δυτική αρμενική διάλεκτο, θα διανεμηθούν σε βιβλιοπωλεία και ΜΚΟ. Αργότερα, θα αρχίσει η πώλησή τους.

Γιατί το Κοράνι στα αρμενικά κυκλοφόρησε τώρα; Ο Σαλμάν λέει ότι είναι «τελείως συμπτωματικό». Το σχέδιο έκδοσής του εκπονήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, «η μετάφρασή του πήρε 2,5 χρόνια και η επιμέλειά του το υπόλοιπο διάστημα». Ο δρ Σαλμάν τόνισε ότι αυτό που πρέπει κανείς να κρατήσει είναι το μήνυμα του Κορανίου ότι «η δολοφονία ενός ανθρώπου ισοδυναμεί με τη δολοφονία όλης της ανθρωπότητας».

Προφανώς οι οθωμανοί Τούρκοι που προκάλεσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο της Γενοκτονίας των Αρμενίων δεν το γνώριζαν...

 



Πηγή: pontos-news.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι