Menu

Η Αρμένισσα διαγωνιζόμενη κέρδισε τον τίτλο MISS EURASIA

Τα Διεθνή Καλλιστεία Ομορφιάς MISS EURASIA πραγματοποιήθηκαν στο Blagoveshchensk, της Ρωσίας, με όμορφες κοπέλες να διαγωνίζονται στην εκδήλωση αντιπροσωπεύοντας έξι χώρες από την πρώην ΕΣΣΔ (Αρμενία, Ρωσία, τη Μολδαβία, τη Γεωργία, το Ουζμπεκιστάν, και το Αζερμπαϊτζάν) που σήμερα ζουν στο Blagoveshchensk.

Η αρμένισσα διαγωνιζόμενη η γιατρός-θεραπεύτρια Stella Kirakosyan, ανακηρύχθηκε νικήτρια , και έλαβε το πρώτο βραβείο με έπαθλο : ένα διαμαντένιο κολιέ Versace .
"Ευχαριστώ την αρμενική κοινότητα για την εμπιστοσύνη της σε μένα να εκπροσωπήσω όλα τα κορίτσια αρμενικής καταγωγής . Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για μένα, αλλά εγώ δεν θα σταματώ με αυτή τη νίκη. Τώρα το πιο σημαντικό είναι για μένα να τελειώσω τις σπουδές μου, έτσι να μπορέσω να βοηθήσω τους ανθρώπους να είναι υγιείς, είπε η Μις Ευρασία, Στέλλα Kirakosyan .

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Το σαλόνι τέχνης του Larry Gagosian - Les Echos

ΠΑΡΙΣΙ. -Ένα απόσπασμα σχετικά με τον διάσημο έμπορο και αντιπρόσωπο έργων τέχνης αρμενικής καταγωγής Larry Gagosian από το άρθρο του Pierre de Gasquet, το οποίος δημοσιεύθηκε στη γαλλική εφημερίδα Les Echos. «Ως μεγάλη γάτα, που δεν μπορεί να μείνετε να κοιτάζει για πολύ ώρα πριν από το να αρπάξει το κυνήγι του. Τα σίδηρο-γκρίζα μάτια είναι για τον δημοπράτη, ο ίδιος σπάνια κουνάει το κεφάλι για να εμπορευθεί .Ο Gagosian ποτέ δεν χάνει χρήματα σε έργα ζωγραφικής που είναι σαχλαμάρες. Ο ίδιος προστατεύει κυρίως και υποστηρίζει την κατάταξη των ζωγράφων "του": τον Rauschenberg, τον Jeff Koons, τον Damien Hirst, τον Cy Twombly, τον Takashi Murakami, καθώς και τους Πικάσο και Warhol.

"Ο Larry είναι ένας ζωντανός θρύλος," δήλωσε ο Takashi Murakami.
«Ο Larry έχει μια μοναδική θέση στην αγορά, την οποία κανένας άλλος έμπορος μπορεί να καταλάβει τώρα ή μετά,» δήλωσε ο Philippe Ségalot. ένας από τους πιο ενεργούς εμπειρογνώμονες της μοντέρνας τέχνης στη Νέα Υόρκη. Ο Gagosian ξεκίνησε την καριέρα του πουλώντας φθηνά πλακάτ στην στο τμήμα του Λος Άντζελες στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, από το 1970. Άνοιξε την πρώτη γκαλερί του το 1979 στο Λος Άντζελες -, και έξι χρόνια αργότερα στη Νέα Υόρκη, αφού είχε κεντρίσει την προσοχή του μεγάλου έμπορου τέχνης Leo Castelli, των καλλιτεχνών Rauschenberg, Lichtenstein, Warhol και Cy Twombly.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η μεταλλευτική εταιρεία στην Αρμενία δήλωσε αυξημένα κέρδη στο Χρυσό 13%

Η καναδική εταιρεία Dandee πολύτιμων μέταλλων που κάνει εξόρυξη χρυσού στην Αρμενία ανακοίνωσε ότι κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους τα κέρδη της αυξήθηκαν κατά 13 τοις εκατό, μέχρι και $ 40,3 εκατ. λόγω της αύξησης της παραγωγής και των τιμών, γράφει η εφημερίδα MiningWeekly.com.

Η Dandee Πολύτιμα Μεταλλα διαθέτει ορυχεία στη Βουλγαρία και την Αρμενία. Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας κ Τζόναθαν Γκούντμαν ανακοίνωσε ότι περίμενε τέτοια αποτελέσματα.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Τα βιβλία για την Αρμενική Γενοκτονία δεσμευτήκαν στην Τουρκία ως «Απόδειξη της Εγκληματικότητας » κατά του Ζαράκαλου

ΑΓΚΥΡΑ. – Ο διευθυντής του Βελγικού Εκδοτικού Οίκου Ragip Zarakolu βρίσκεται υπό την επιμέλεια του αυστηρού καθεστώτος στην Τουρκία, γράφει η εφημερίδα Asbarez αναφέροντας πληροφορίες της Info-Turk.be. «Η Σύλληψη μου και οι κατηγορίες για τη συμμετοχή μου σε παράνομη οργάνωση είναι μέρος εκστρατείας. Σκοπός της είναι να φοβίσει τους διανοούμενους και τους δημοκράτες στην Τουρκία, ιδίως να στερήσει τη στήριξη στους Κούρδους," έγραψε ο Zarakolu στην επιστολή προς τον δικηγόρο του.

Ο Zarakolu είπε ότι η αστυνομία κατάσχεσε διάφορα βιβλία, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων για τη Γενοκτονία της Αρμενίας και της ιστορίας, ως «απόδειξη της εγκληματικότητας,» δεδομένου ότι δεν βρήκε τίποτα στοιχεία που να αποδεικνύουν την συμμετοχή του σε μια οργάνωση.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Λέσβος: Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Ανθρωπιστική βοήθεια στη δοκιμαζόμενη από τον εγκέλαδο Βαν της ανατολικής Τουρκίας έστειλαν τρεις φορές οι πολίτες της Λέσβου.

Πρίν από λίγες ημέρες αντιπροσωπεία μελών του Παραρτήματος Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) συνόδευσε την τρίτη και τελευταία αποστολή ανθρωπιστικού υλικού και είδε από κοντά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζουν οι σεισμόπληκτοι.

Η ανθωρπιστική βοήθεια συγκεντρώθηκε με τη συνεργασία της Κίνησης πολιτών «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» και διεκπεραιώθηκε μέσω της Επιτροπής Αλληλεγγύης του Αϊβαλί.

Η τρίτη αυτή βοήθεια περιλάμβανε 300 φακούς, κουβέρτες, πάνες για μωρά και άλλα χρήσιμα είδη, που όλα συγκεντρώθηκαν από πολίτες και φορείς της Λέσβου.

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Συναυλία προς τιμήν του Steve Wozniak πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν

 

ΕΡΕΒΑΝ .- Συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν την Παρασκευή το βράδυ προς τιμήν του συν-ιδρυτής της Apple, Steve Wozniak που έφθασε στην Αρμενία για να παραλάβει το Παγκόσμιο Βραβείο του Προέδρου της Αρμενίας για την εξαιρετική συμβολή του στην ανθρωπότητα μέσω της πληροφορικής το 2011.

Ο Wozniak έφτασε στη συναυλία συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Janet Wozniak, Το Αντιπρόεδρο της Synopsys κ.Rich Goldman, και τον Διευθυντή της Synopsys Αρμενία, μέλος της Αρμενικού Δημοσίου Συμβουλίου κ. Hovik Musaelyan.

Εκτελέστηκαν έργα του Κομιτάς και μια σειρά ξένων συνθετών.

Ο Steve Wozniak είναι ο δεύτερος μετά τον κ. Craig Barrett, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intel, που παρέλαβε το βραβείο του Πρόεδρου της Αρμενίας για τη συμβολή του σ 'αυτό τον τομέα.

 

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι