Menu

Απόφοιτοι Αρμενικών Σχολείων Αθήνας

Το Σεπτέμβριο του 2012 ολοκληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Αρμενικού σχολείου του Νέου Κόσμου «Λεβόν και Σοφία Αγκοπιάν».Με αυτή την ευκαιρία η Εκπαιδευτική Επιτροπή του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου Ελλάδας προγραμματίζει μία συγκέντρωση αποφοίτων των τριών σχολείων του Αρμενικού Κυανού Σταυρού, τα δημοτικά «Λεβόν και Σοφία Αγκοπιάν» και «Ζαβαριάν» και το γυμνάσιο «Αζνίβ και Ζιράιρ Τζεναζιάν».

Ο σκοπός αυτής της συγκέντρωσης είναι να φέρει κοντά τους αποφοίτους στο παλιό τους αγαπητό σχολείο, να αναθερμάνει τις σχέσεις μεταξύ των παλιών μαθητών και διαμέσου των παιδιών και εγγονών τους αυτοί να ανταλλάξουν τις επαγγελματικές τους εξειδικεύσεις και μέσω των εμπειριών τους να ενισχύσουν τα σχολεία μέσα από ένα νέο πρίσμα αναγκών.

Η αρχική πρωτοβουλία αφορά στη δημιουργία μιας σελίδας (page) στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση και να επικοινωνούν για να ενημερώνονται σχετικά με τους σκοπούς και τις πρωτοβουλίες των σχολείων και της νεοϊδρυθείσας ομάδας αποφοίτων.

Η σελίδα στο Facebook είναι ήδη έτοιμη

και μπορείτε να την εντοπίσετε με το όνομα

«L. & S. Hagopian, Zavarian, Djenazian - Ομάδα αποφοίτων»

Για πρόσθετες πληροφορίες ή επεξηγήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνσή   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα...

«Χρυσορυχείο» οι προσωπικές στιγμές των αδερφών Kardashian!

Όσο και αν σοκάρει το ριάλιτι σόου των αδερφών Kardashian,μιας και  δεν έχουν πρόβλημα να βγαίνουν στον αέρα ακόμη και οι πιο προσωπικές τους στιγμές,το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται οτι τις αγαπά όλο και πιο πολύ. Συνολικά οι Kardashian το 2010 έγιναν κατά 65 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότεροι από το ριάλιτι, αλλά και από διαφημίσεις και προϊόντα που έχουν βάλει την υπογραφή τους.Tα λεφτά που έβγαλαν τη χρονιά που μας πέρασε, είναι περισσότερα από τα έσοδα σταρ, όπως η Angelina Jolie, Sandra Bullock και Tom Cruise!
Πηγή: athensbars.gr
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι