Menu

Eurovision 2014: Αρμενία, ο Aram γέμισε την σκηνή με την ερμηνεία του!

Η Αρμενία διαγωνίστηκε στη θέση 7, με τον Aram MP3 να ερμηνεύει Not Alone. Βέβαια ο Aram κάθε άλλο παρά not alone ήταν, αφού στην σκηνή ήταν ολομόναχος!
Με μαύρη ενδυμασία ερμήνευσε την μπαλάντα του, που θεωρείται φαβορί για τον τελικό. Μετά το τέλος της ερμηνείας του ο Aram MP3 απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

 

 

Πηγή: madata.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Εορτασμοί στην Αρμενία για την ημέρα της Νίκης

Στις 9 Μάιου και η Αρμενία θέλοντας να τιμήσει την Ημέρα της Νίκη ς των σοβιετικών έναντι του Ναζισμού γιόρτασες στην πρωτεύουσα Ερεβάν την 69η επέτειο της ημέρας.

Μάλιστα στην Αρμενία είναι διπλή επέτειος καθώς είναι αύτη η ημέρα που εορτάζεται και η επέτειος για τις ένοπλες δυνάμεις του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ή (NKR DEFENSE ARMY).
Έτσι η χθεσινή επέτειος ήταν η 22η από την ίδρυση των ενόπλων δυνάμεων του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και οι εκδηλώσεις περιελάμβανα στρατιωτική παρέλαση στο Πάρκο της Νίκης στο Ερεβάν.
 
 
 
 
Πηγή: defencenet.gr
 
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι