Menu

Διεθνής αγώνας αλμάτων προς τιμήν του Αρμένιου Ρομπέρτ Εμιγιάν

Διεθνή αγώνα αλμάτων θα διοργανώσει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας στις 14 Μαΐου στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον μεγάλο αθλητή από την Αρμενία και κάτοχο του ευρωπαϊκού ρεκόρ (8,86μ) στο άλμα σε μήκος επί 30 χρόνια Ρομπέρτ Εμιγιάν.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η «χάλκινη» στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ Βούλα Παπαχρήστου, οι αθλήτριες Andriana Banova (Βουλγαρία) και Amalia Shatoyan (Αρμενία), ο πρωταθλητής Γαλλίας στο μήκος Sdiri Salim, ο πρωταθλητής Ευρώπης στους Παίδες το 2014 Levon Aghasyan (Αρμενία), ο Staicu Cristian Iulian (Ρουμανία) κ.ά. Οι  δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τέταρτη 11/5/2016.

 

 

Πηγή: pontos-news.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι