Menu

Λος Άντζελες: «Μήνας της Αρμενικής Ιστορίας» ο Απρίλιος

Το πενταμελές Συμβούλιο Εποπτών (ανώτατο όργανο διοίκησης) της κομητείας του Λος Άντζελες, μετά από σχετική πρόταση των Kathryn Barger και Janice Hahn, ενέκρινε ομόφωνα και διακήρυξε τον Απρίλιο ως «Μήνα της Αρμενικής Ιστορίας».

«Με αυτήν την διακήρυξη, το Συμβούλιο Εποπτών αναγνωρίζει τη μεγάλη συμβολή της αρμενικής κοινότητας στην οικονομία και τον πολιτισμό της κομητείας μας», δήλωσε η επόπτης Barger. «Ο μήνας Απρίλιος έχει σημαντικό νόημα για τους Αρμένιους φίλους και τους γείτονές μας και αυτό το ψήφισμα αναγνωρίζει τις προκλήσεις και τα επιτεύγματα της πλούσιας ιστορίας τους», πρόσθεσε.

Η Barger σχεδιάζει να τιμήσει έναν διακεκριμένο ηγέτη της αρμενικής κοινότητας σε κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι τις 18 Απριλίου, ημέρα όπου το Συμβούλιο Εποπτών θα διακηρύξει την «Ημέρα Μνήμης» για τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

«Κατά τη διάρκεια του "Μήνα της Αρμενικής Ιστορίας", η κομητεία του Λος Άντζελες θα γιορτάσει τον πλούσιο πολιτισμό και την κληρονομιά του αρμενικού λαού σε όλο τον κόσμο, καθώς και τη συνεισφορά του στην κοινωνία μας, και παράλληλα θα αναγνωρίσει τις σκοτεινές ημέρες της Γενοκτονίας των Αρμενίων», δήλωσε η Hahn.

 

 

Πηγή: pontos-news.gr από facebook / armenologio.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι