Menu

Ο Αριθμός των σεχτών στην Αρμενία είναι υπερβολικος

Ερεβάν. - Οι πληροφορίες που μεταδίδονται από τους εκπροσώπους των ΜΚΟ ότι υπάρχουν 300 χιλιάδες οπαδοί των διαφόρων αιρέσεων στην Αρμενία είναι αναληθής, δήλωσε ο πατήρ Artenyan σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο.

Ο ιερέας υποστήριξε ότι με βάση αυτά τα λανθασμένα δεδομένα, η κοινωνία άρχισε να εκφράσω αγανάκτηση με την Αρμενική Αποστολική Εκκλησία και την κατηγορούν για αδράνεια. "Η Αρμενική Αποστολική Εκκλησία (AAC) κάνει ό, τι έχει κάνει για αιώνες. Δεν υπονοώ ότι η Εκκλησία δεν έχει μειονεκτήματα αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθεί στις πνευματικές ανάγκες των ανθρώπων " δήλωσε ο ιερέας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ανακοινωθέν αριθμός των οπαδών των διαφόρων αιρέσεων είναι μάλλον υπερβολικός και δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση σε όλα.
«Ορισμένες ΜΚΟ έχουν αποφασίσει ότι υπάρχουν 300 – 350.000 σεχταριστές στην Αρμενία. Την ίδια στιγμή που ισχυρίζονται ότι όλα αυτά τα «δόγματα» δεν ανήκουν στην Αποστολική Πίστη. Δηλαδή, αυτοί οι 300 χιλιάδες άνθρωποι περιλαμβάνουν τους Καθολικούς Αρμενίους , τους Yezidis, τους Ασσύριους , τους Ρώσους, τους Έλληνες και τους πιστούς των άλλων εκκλησιών, τις οποίες η Αρμενική Αποστολική Εκκλησία (AAC ) δεν θεωρεί αιρέσεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, 180.000 Καθολικοί Αρμένιοι και 40 χιλιάδες Yezidis ζουν στην Αρμενία. ως εκ τούτου, ο αριθμός των σεχταριστών είναι περίπου 100 χιλιάδες άτομα », ανέφερε.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Τρία ταλέντα στην Αρμενική

Ενισχυμένη αναμένεται να παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αρμενική, μετά την απόκτηση τριών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Γιάννη Γιασιμάκη (21 ετών, μέσος), Διονύση Τζουβάρα (22 ετών, μέσος), Παναγιώτη Ελαφρόπουλο (22 ετών, τερματοφύλακας).

Οι παραπάνω παίκτες διαθέτουν ενθουσιασμό λόγω του νεαρού ης ηλικίας τους και μέσα από τη θέληση που έχουν για διάκριση, θεωρείται ότι θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια στη νέα τους ομάδα.

 

 

Πηγή: onsports.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι