Menu

Η έκθεση «Αρμενία EXPO 2011» έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

ΕΡΕΒΑΝ .- Η αρμενική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει την 11η περιφερειακή γενική έκθεση « Αρμενία EXPO 2011 » ΄για το εμπόριο και την βιομηχανία από 9η εως την 11η Σεπτέμβριου 2011. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στην 20η επέτειο ανεξαρτησίας της Αρμενίας και να παρουσιάζει τα οικονομικά επιτεύγματα της χώρας.
Η «Αρμενία EXPO» θα αγκαλιάσει όλους σχεδόν τους τομείς της οικονομίας και θα συγκεντρώσει πάνω από 180 τοπικές και ξένες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων αυτών από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, το Ιράν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Γερμανία, τη Γεωργία, την Τουρκία, την Κίνα, την Πολωνία και την Ιταλία. Η έκθεση αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες, συστήματα και νέες λύσεις σε διάφορους τομείς.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αρμενία μπορεί να έχει ρωσικά S-400

Ερεβάν. – Η Αρμενία εκσυγχρονίζει και βελτιώνει τον στρατιωτικό της εξοπλισμό σε ετήσια βάση, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Seyran Ohanyan.
Ερωτηθείς εάν η αντικατάσταση της Ρωσίας των S-300 πυραυλικών συστημάτων με τα S-400 θα επηρεάσει την Αρμενία, ο Ohanyan, δήλωσε ότι τα συστήματα S-300 της Αρμενίας βρίσκονται σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας και μπορούν να εκπληρώσουν τους επιχειρησιακούς στόχους . Ωστόσο, ο υπουργός δεν απέκλεισε τη δυνατότητα ότι η Αρμενία μπορεί κάποια στιγμή να αναβαθμίσει τα συστήματα σε S-400. Την περασμένη εβδομάδα το ερευνητικό κέντρο STRATFOR ανάφερε ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αντικαταστήσει τα συστήματα S-300 με τα νέα S-400 στην συμμαχικά της κράτη, όπως η Λευκορωσία, η Αρμενία, το Καζακστάν και άλλες χώρες που η Ρωσία χρησιμοποιείται για καταφύγιο σε πολιτικά ευάλωτες στρατιωτικές προμήθειες.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Έκρηξη στα σύνορα Αρμενίας Τουρκιας

Ένας Τούρκος βοσκός ο Mehmet Alioghlu, 48 ετών, από την επαρχία Καρς πλησίασε για τα αρμενο-τουρκικά σύνορα και πάτησε μια νάρκη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Turkish Posta, ο Alioghlu έχει πρόβατα αναπαραγωγής στην περιοχή Arpachay. Αλλά τα πρόβατα τρεξαν προς την κατεύθυνση των Αρμενικών συνόρων όταν έβρεχε. Στην προσπάθεια του να πιάσει τα πρόβατα μπήκε στο ναρκοπέδιο .Ο Mehmet τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι