Menu

Θάνατος ηλικιωμένου αμερικανό-αρμένιου, βρέθηκε κατακρεουργημένος σε θέρετρο στην Τουρκία

ΑΓΚΥΡΑ. - Ένας 74χρονος Αρμένιος ο Αρμάν Azak δολοφονήθηκε άγρια σε ένα από τα τουριστικά σπίτια της τουρκικής πόλης της Αλικαρνασσού.

Στις 30 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. τοπικής ώρας, ο Arman Azak κάλεσε την χωροφυλακή και είπε ότι δέχτηκε επίθεση. Η αποστολή της ομάδας των χωροφυλάκων και των γιατρών βρήκαν πλημυρισμένο με αίμα τον χώρο γύρω από το σώμα του ηλικιωμένου .
Η ιατροδικαστική εμπειρία έδειξε ότι τον άνθρωπο μετά από άγριο ξυλοδαρμό μαχαιρώθηκε από ένα αμβλύ αντικείμενο με 30 μαχαιριές, σύμφωνα με την αναφορά του τουρκικού πρακτορείου Dogan. Η έρευνα στις τσέπες και το σπίτι του ηλικιωμένου αποκάλυψε ένα τεράστιο αριθμό από ακριβά αντικείμενα, τα η οποία παρέμειναν άθικτα. Αυτό σημαίνει ότι η δολοφονία είχε συγκεκριμένο κίνητρο.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Κομμάτι από την κιβωτό του Νώε έγινε δωρεά στον Πατριάρχη Aram I της Κιλικίας

Όπως αναφέρει η Nouvelles d ΄Arménie,ο Πατριάρχης του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας Αράμ Ι έγινε αποδέκτης δωρεάς από ένα ξύλινο τμήμα της κιβωτού του Νώε,
Ο Ιταλός αλπινιστής Tido de Luca βρήκε το κομμάτι όταν αναρριχήθηκε πέρσι στο όρος Αραράτ. Ο Πατήρ κ. Vahan Ohanian της Μονής St Lazarus Mekhitarian στη Βενετία της Ιταλίας έδωσε το αναφερόμενο ξύλινο τμήμα της κιβωτού του Νώε στον Πατριάρχη Aram Ι.
Ο Ιταλός αλπινιστής επισκέφθηκε το Μεγάλο Οίκο της Κιλικίας στο Αντελιάς (Antheliaς),στην Βηρυτό, του Λίβανου πέρυσι. Μετά από αίτημα του Αράμ Ι το ξύλινο τμήμα, το οποίο ο ευρών αλπινιστής θεωρεί ότι ανήκει στην κιβωτό του Νώε, θα τοποθετηθεί στο μουσείο της Κιλικίας στο Αντελιάς (Antheliaς).

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δήμαρχος του Ερεβάν προσκαλεί Κινέζους επιχειρηματίες να επισκεφθούν την Αρμενία

Η Αρμενική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο του Ερεβάν κ. Karen Karapetyan συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Πεκίνου κ. Guo Jinlong στο περιθώριο της επίσκεψης στην πρωτεύουσα της Κίνας. Κατά τη συνάντηση αυτή, τα μέρη υπογράμμισαν τη σημασία της ενεργού συνεργασίας μεταξύ των δύο πρωτευουσών.
Δυνατότητες συνεργασίας συζητήθηκαν με ενημέρωση από τον Δήμαρχο του Ερεβάν στα πλαίσια της συνάντησης στους συμμετέχοντες για τα προγράμματα που υλοποιούνται επενδύσεις, προσφέροντας στην κινεζική πλευρά να συμμετάσχει.
Περαιτέρω η συνάντηση επικεντρώθηκε στη επέκταση των επιχειρηματικών και πολιτιστικών δεσμών, η αρμενική πλευρά επέκτεινε πρόσκληση στον κ. Jinlong και στους Κινέζους επιχειρηματίες να επισκεφθούν το Ερεβάν.
Ως αποτέλεσμα της συνεδρίασης υπογράφθηκε μνημόνιο συμφωνίας που προβλέπει τη συνεργασία μεταξύ Ερεβάν και του Γραφείου του Δημάρχου του Πεκίνου.

 

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αρμενία δεν έχει κανένα πρόβλημα με το πόσιμο νερο

Ο 21ος αιώνας είναι η εποχή του πόσιμου νερού, η ποιότητα της παραγωγής για την οποία δεν είναι το ίδιο όπως ήταν πριν από 50-100 χρόνια, Όπως δήλωσε ο κ. Ashot Khoetsyan ακαδημαϊκός της Διεθνούς Ακαδημίας Οικολογίας.
«Αν από άποψη ότι το νερό μπορεί να παραχθεί σύμφωνα με τους φυσικούς κύκλους, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για την αποκατάσταση της ποιότητας του," δήλωσε ο Khoetsyan σε συνέντευξη Τύπου στις 30 Ιουλίου.
Εν προκειμένω, ο οικολόγος διαβεβαίωσε ότι η Αρμενία δεν θα δει προβλήματα με το σύστημα παροχής πόσιμου νερού για πολύ καιρό .
Ο κ. Khoetsyan τόνισε ότι το κόστος του πόσιμου νερού θα αυξηθεί σταδιακά, και η μέρα δεν είναι μακριά, όταν το πόσιμο νερό θα κοστίσει υψηλότερο από ό, τι το πετρέλαιο.

 

Πηγή: armenians.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι