Menu

ԲԱՐԵԿԵՆԴԱՆԵԱՆ ՊԱՐԱՀԱՆԴԷՍ ԳՈՔԻՆԻՈՅ ՄԷՋ

Տեղի կ'ունենայ Շաբաթ 18 Փետրուար 2012-ին,

«Զաւարեան» կեդրոնէն ներս, գիշերուայ ժամը 9-էն ետք,

կազմակերպութեամբ՝
- «Զաւարեան» կեդրոնի խորհուրդի
- Հ. Կ. Խաչի Գոքինիոյ «Սօսէ» մասնաճիւղի
- Գոքինիոյ Հ.Մ.Ը.Մ.ի
- Հ.Յ.Դ. Գոքինիոյ «Փոթորիկ» երիտասարդական միութեան

Եկէ՛ք բոլորս միասին զուարճանանք ճաշով կամ խմիչքով՝
եւ խանդավառ երաժշտութեամբ՝
D. J. Սերճօ Եղիշէյեանի մասնակցութեամբ

- Ճաշի մուտք 15 եւրօ - Խմիչքի մուտք 10 եւրօ

Ճաշի սեղան ապահովելու համար խնդրենք դիմեցէք հեռաձայնի հետեւեալ թիւերուն.-
- «Զաւարեան» ակումբ (19։00- 22։00) հեռ.             210 4913786      
-Ընկ. Յովհաննէս Մանկոյեանին հեռ.             210 4920497

ԿԱԶՄԱԿԵՐՊԻՉ ՅԱՆՁՆԱԽՈՒՄԲ

 

Πηγή: azador.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Բարեկենդանեան Պարհաւաքոյթ

Աթէնքի Հ.Մ.Ը.Մ.ի սկաուտական խորհուրդը

կը կազմակերպէ բարեկենդանեան պարահաւաքոյթ,
բոլոր փոքրիկներուն համար
Կիրակի 12 Փետրուար, ժամը 18:00-20:00
Ֆիքսի «Աւետիքեան» սրահին մէջ:

Մուտքը փոքրիկներուն համար 3 եւրօ է:

 


Πηγή: azador.gr

Διαβάστε περισσότερα...

"Back to the 80s" maske party

Η Αρμένικη νεολαία Ελλάδος και η Αρμενική Αθηνών σας προσκαλούν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ,στο πάρτυ μασκέ με θέμα "Back to the 80's" που θα διεξαχθεί στο Indie.theclub (Ιεροφαντών 13, Γκάζι).

Πιάστε τον παλμό των 80's και εντυπωσιάστε σε ένα πάρτυ γεμάτο κέφι και εκπλήξεις...

Σας περιμένουμε!
Διαβάστε περισσότερα...

Η Κιμ Καρντάσιαν επιστρέφει δυναμικά

 

Ο γάμος -αστραπή που έκανε το περασμένο καλοκαίρι (κράτησε 72 ολόκληρες μέρες!) δεν επηρέασε καθόλου το εκρηκτικό σεξαπίλ της. Σήμερα, single και πάλι, η Κιμ Καρντάσιαν επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά: Φωτογραφίζεται για αμερικανικό ανδρικό περιοδικό και βάζει φωτιά στις φαντασιώσεις.

 Αν ειναι έτσι τα backstage, φαντάσου πώς θα είναι τελικό αποτέλσμα.

 

 

 

 

Άντε να συγκεντρωθείς και να κάνεις τη δουλειά σου αν την έχεις έτσι στον τοίχο.

 

 

Ελπίζω μόνο να μην προσπαθούσε να διαφημίσει την πολυθρόνα, γιατί κανείς δεν θα την προσέξει – την πολυθρόνα, μην μπερδευόμαστε!

 

 

 

 

 

Πηγή: yupi.gr

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Eurovision 2012 Armenia - song by Dorians "This is our world"

  • Κατηγορία VIDEOS
 
Official video
Director - David Galstyan
Lyrics - Vardan Zadoyan
Music - Arman Pahlevanyan

Dorians - This is our world (lyrics)

When the time is right, we always run away,
Or retire
Flowing water shouldn't really be afraid
From a fire
Why we hurt someone
Only just for fun
Why we always have to run

Why don't we just live like people have to live,
Tell me people
Why don't we just try to see the light and believe

Stop the fire
Cut the wire
People of the world
No more running
No more crying
This is our world

Why we like to make
Always-same mistake
Our love is truly fake

Why don't we just live like people have to live,
Tell me people
Why don't we just try to see the light and believe?
Πηγή: youtube.com
Διαβάστε περισσότερα...

Τουρκο-αζερικός συντονισμός σε στρατιωτικό επίπεδο

Στη συνάντηση του υπουργού Αμυνας του Αζερμπαϊτζάν, Σαφάρ Αμπίγιεφ, με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, Νενζντέτ Οζέλ, που πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στο Μπακού (6-8 Φλεβάρη), συζητήθηκαν ζητήματα στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Στη συνάντηση, τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάπτυξη των τουρκο-αζερικών στρατιωτικών σχέσεων τόσο στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας, όσο και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, μιας και το Αζερμπαϊτζάν συμμετέχει ενεργά στο λεγόμενο «Συνεταιρισμό για την ειρήνη», που έχει συγκροτήσει το ΝΑΤΟ για την άτυπη ενσωμάτωση στις επιχειρήσεις του των χωρών που δεν είναι μέλη του. Ο Σ. Αμπίγιεφ ενημέρωσε τον Τούρκο στρατηγό για τη στρατιωτική και πολιτική κατάσταση στην περιοχή, καθώς και για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων Αρμενίων-Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Επίσης, σημείωσε πως οι προσπάθειες της «Ομάδας του Μινσκ» για τη διευθέτηση του ζητήματος δεν έφεραν αποτελέσματα και γι' αυτό το λόγο το Αζερμπαϊτζάν αναγκάζεται να αυξάνει τη στρατιωτική δύναμή του, που θα του χρειαστεί για την απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών.Για «τουρκική επιθεώρηση των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν», κάνουν λόγο τα αρμενικά ΜΜΕ, σημειώνοντας ιδιαίτερα την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις εξελίξεις στο Νότιο Καύκασο. Να σημειωθεί ότι στις 8 Φλεβάρη το Υπουργείο Αμυνας του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε για άλλη μια φορά την αρμενική πλευρά πως οι ένοπλες δυνάμεις της καταπάτησαν την παύση πυρός το απόγευμα της 7ης Φλεβάρη ανοίγοντας πυρ κατά θέσεων του αζέρικου στρατού.

 

Πηγή: isxys.blogspot.com

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ελιγμός-απάτη της Τουρκίας για την αρμενική γενοκτονία!

Ένας λιγότερο περιγραφικός αλλά εξίσου αντιπροσωπευτικός της είδησης που ακολουθεί τίτλος, θα μπορούσε να είναι «ο Εγκεμέν-εφέντη σε νέες περιπέτειες»!

Ο απίθανος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγκίς, κατάφερε και βρήκε την «απόλυτη λύση» που θα ρίξει… άπλετο φως στη Γενοκτονία των Αρμενίων! Πρότεινε στη Γερμανία, ο… αθεόφοβος, να ανοίξει τα αρχεία της εκείνης της περιόδου, ώστε να «φωτιστούν» όλες οι πτυχές του εγκλήματος των Νεοτούρκων του αιμοσταγούς «πατερούλη» των Τούρκων, Κεμάλ Ατατούρκ.

Η είδηση αναρτήθηκε στη διαδικτυακή πύλη της γερμανικής εφημερίδας «Welt» και αναπαρήχθη από τον τουρκικό Τύπο. Η φοβερή δικαιολογία του Μπαγκίς ήταν ότι οι Γερμανοί, εκείνη την εποχή, ήταν «ισχυρός σύμμαχος» των Αρμενίων, οπότε η διάθεση των αρχείων στους ιστορικούς θα βοηθήσει την έρευνα για το ζήτημα. Λες και ντοκουμέντα για την αγριότητα των σφαγέων του Κεμάλ διαθέτουν μόνο οι Γερμανοί στα αρχεία τους και όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το ζήτημα είχαν εξ υπαρχής ως κίνητρο το να βλάψουν την εικόνα της σύγχρονης Τουρκίας και του ιδρυτή της ως σύγχρονου κράτους, ότι απέμεινε δηλαδή από τα ερείπια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την οποία φιλοδοξούν να ανασυστήσουν, έστω ως σφαίρα προνομιακής πρόσβασης – επιρροής οι Νεοθωμανοί…

Στις αστείες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα ήρθαν να προστεθούν και οι δημόσιες ευχαριστίες του Ερντογάν προς το Αζερμπαϊτζάν για την υποστήριξη της χώρας της Κεντρικής Ασίας στη διένεξη με τη Γαλλία για την ψήφιση νόμου αναφορικά με τη γενοκτονία των Αρμενίων. Βέβαια, το Αζερμμπαϊτζάν είναι μια χώρα η οποία δεν θέλει να βλέπει τους Αρμένιους ούτε… ζωγραφιστούς, δεδομένης της διένεξης – και του πολέμου στο παρελθόν – για τον θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Άρα τα κίνητρα του Μπακού (πρωτεύουσα της χώρας), απέχουν πολύ από το να ταυτιστούν με την αποκάλυψη της ιστορικής αλήθειας

Επιστρέφοντας όμως στην εκπληκτική πρόταση του Εγκεμέν Μπαγκίς για τα γερμανικά αρχεία, να υποβάλουμε ένα ερώτημα το οποίο θα εξηγήσει τον λόγο που οδηγεί στο να θεωρούμε την πρόταση όχι και πολύ σοβαρή αν όχι ύποπτη: Θυμόμαστε καλά από… το μάθημα της Ιστορίας, ότι την περίοδο εκείνη οι Γερμανοί διατηρούσαν προνομιακές σχέσεις με την Τουρκία; Οι Γερμανοί δεν ήταν τότε σύμβουλοι του Τουρκικού Στρατού; Η Τουρκία δεν είχε συνταχθεί με τις Κεντρικές Αυτοκρατορίες κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Και γενικότερα περί της γερμανικής πολιτικής απέναντι στην Τουρκία: Θυμόμαστε καλά ότι παραδοσιακά οι Γερμανοί επεδίωκαν να κατασκευάσουν, μέσω Τουρκίας, σιδηροδρομική γραμμή μέχρι τη Βαγδάτη στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τους με τη Βρετανική Αυτοκρατορία που είχε θαλάσσια πρόσβαση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την εποχή που η γεωστρατηγική της σημασία άρχιζε να εκτοξεύεται;
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι