Menu

Με ροκ μπαλάντα του κιθαρίστα των Black Sabbath συμμετέχει η Αρμενία στην Eurovision

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι είναι ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η Αρμενία στον διαγωνισμός της Eurovision.Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι είναι ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η Αρμενία στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμο της Σουηδίας. Το τραγούδι έχει τίτλο «Lonely Planet», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, και θα το ερμηνεύσουν οι Dorians.  «Στην αρχή είπα: "Θεέ μου, δεν ξέρω". Αλλά τώρα άλλαξα γνώμη. Ηταν παράξενο να αναλάβω εγώ τραγούδι για τον διαγωνισμό. Αλλά μετά θυμήθηκα ότι είχα μία ροκ μπαλάντα κι έτσι την έστειλα. Το πρόβλημα είναι πως πάντα ήμουν αρνητικός με τη Eurovision, ενώ σήμερα είμαι εδώ» είπε ο Τόνι Αϊόμι. «Ξέρω ότι το πιο πιθανόν είναι να θάψουν το τραγούδι». Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με την Αρμενία. Ο διάσημος κιθαρίστας ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που συνέβαλαν στο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό του 1988, που στοίχισε τη ζωή σε 25.000 ανθρώπους. Όπως αναφέρει το Reuters, το 2009 η χώρα τίμησε την προσφορά του, ενώ ο ίδιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει στην επαναλειτουργία ενός μουσικού σχολείου.

 

 

Πηγή: tanea.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Αρμενία: Απεργία πείνας του ηγέτη της αντιπολίτευσης

Ο ηγέτης του δεύτερου μεγαλύτερος κόμματος στην Αρμενία, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την προεδρία στη χώρα τον περασμένο μήνα, δήλωσε την Κυριακή ότι ξεκίνησε απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθεί για τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών. Ο γεννημένος στις ΗΠΑ Ράφι Χοβανισιάν ηγήθηκε του κόμματος της αντιπολίτευσης Κληρονομιά, που ήρθε δεύτερο στις προεδρικές εκλογές της 18ης Φεβρουαρίου με 36,74% των ψήφων. Ο νυν πρόεδρος Σερζ Σαρκισιάν κέρδισε τις εκλογές με σχεδόν 59%, αλλά ο Χοβανισιάν άσκησε έφεση υποστηρίζοντας ότι έγινε νοθεία στην εκλογική αναμέτρηση. Ο αρμένιος πολιτικός δεσμεύθηκε την Κυριακή να συνεχίσει την απεργία πείνας ζητώντας του Σαρκισιάν να παραιτηθεί στις 9 Απριλίου, οπότε έχει προγραμματιστεί να ορκιστεί ως πρόεδρος για τη δεύτερη θητεία του.

 

 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι