Menu

Βαχάν Α. Κιοσεγιάν | Οδοντοτεχνίτης

Tο εργαστήριο Eurodent Laboratory ιδρύθηκε το 1975 από τον Βαχάν Κιοσεγιάν. Από τότε και μέχρι σήμερα ακoλουθεί πιστά τις εξελίξεις στο τομέα της οδοντοτεχνικής μένοντας πάντα στη  πρώτη γραμμή της τεχνολογίας.

Οι ανησυχίες και η αγάπη μας στην αναζήτηση στο να δώσουμε λύσεις σε περιπτώσεις μονόπλευρης νωδότητας μας οδήγησε το 1994 στη νέα μέθοδο αποκατάστασης της μονόπλευρης νωδότητας δημιουργώντας το πλέον γνωστό σύνδεσμο ακριβείας ΒΑΤ για μονόπλευρη στήριξη μερικής οδοντοστοιχίας χωρίς γλωσσική μπάρα η υπερώια πλάκα και χωρίς εμφανή μεταλλικό σκελετό.

Σήμερα πέραν της ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού, το εργαστήριο στελεχώθηκε και με νέα πρόσωπα αποφοίτους 'A ΤΕΙ Αθηνών που με όρεξη δημιουργικότητα και νέες ιδέες εργάζονται για να παράγουν και να προσφέρουν ότι αξιολογότερο στο χώρο της οδοντοτεχνικής.

Διαβάστε περισσότερα...

Dr. Βατσέ Ντέρ Γκαραμπετιάν MD - Χειρούργος Οφθαλμίατρος

Διαθλαστικές επεμβάσεις με Laser χειρ. Καταρράκτου - Γλαυκώματος

Μέλος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
• Πτυχίο Yerevan State Medical Institute
• M/εκπ.: Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Ηρακλείου Κρήτης
University of South California DOHNEY Eye Inst. (H.Π.Α.)
• HARVARD Medical School SCHEPENS Ret. Ass. (Η.Π.Α.)

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟΜΑΣ Κεμπάπ

Η οικογενειακή επιχείρηση Τόμας ξεκίνησε πρίν από 30 χρόνια στην Αθήνα με παράδοση στο κεμπάπ.

Από τότε μέχρι σήμερα φημιζόμαστε:

- Για την άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση σας.
- Για την ανατολίτικη κουζίνα και τις παραδοσιακές αρμένικες συνταγές μας που παραμένουν αναλλοίωτες, με τα ίδια αγνά και πιστοποιημένα υλικά.

Όλα τα προϊόντα μας είναι επεξεργασμένα με τη δική μας φροντίδα χειροποίητα και πάντα φρέσκα.

Σις κεμπάπ, Γιαουρτλού κεμπάπ, Μπαστουρμάλι, Τζατζίκι, Πατάτες, Καυτερή Τυροσαλάτα.

Ανοικτά από 12 το πρωί έως 12 το βράδυ. Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημά μας.

Περιοχές που καλύπτουμε:
Νέος Κόσμος, Κουκάκι, Νέα Σμύρνη.

Delivery: Δευτέρα - Παρασκευή 13:00 - 16:00 και Σάββατο 13:00 - 16:00 (Το ωράριο θα επεκταθεί στην πορεία).

Διαβάστε περισσότερα...

Γαλλία - Αρμενία: Επίσημο ταξίδι του Γάλλου Προέδρου

Ο Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα πρωτοβουλία για νομοσχεδίο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενιών
Οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Αρμενία το Μάιο, συζητήθηκαν σε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών Έντουαρντ Ναλμπαντιάν με τον Γάλλο ομόλογό του κ. Λωράν Φαμπιούς , στις 13 Μαρτίου στο Παρίσι.
Κατά τη συνάντηση αυτή, τα δυο μέρη χαιρέτισαν το υψηλό επίπεδο των διμερών σχέσεων, με έμφαση στις προοπτικές οικονομικής συνεργασίας. Ο Ναλμπαντιάν σημείωσε επίσης ότι σχεδόν 160 γαλλικές εταιρείες λειτουργούν σήμερα στην Αρμενία. Στο πλαίσιο αυτό, επικρότησε την αύξηση των γαλλικών επενδύσεων στη χώρα.
Η συνεργασία ΕΕ-Αρμενίας για την επίλυση του ζητήματος του Ναγκόρνο Καραμπάχ συζητήθηκε επίσης. Ο Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε τη βούληση της Αρμενίας να συνεχίσει τις προσπάθειες για μια ειρηνική διευθέτηση, μαζί με τους συμπροέδρους της Ομάδας του Μινσκ.
Ο πρόεδρος Ολάντ θα πρέπει, κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, να ανακοινώσει επίσημα, όπως προαναφέρθηκε, την έναρξη των διαδικασιών για τη θέσπιση νομοσχεδίου ποινικοποίησης της άρνησης της γενοκτονίας των Αρμενίων.

JeanEckianστο Nouvellesd’Arménie     (μτφ. Κριστιάν)
 
 
Διαβάστε περισσότερα...

Σύνδεσμοι

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι

Newsletter