Menu

Ο Αρμένιος σεφ-μάγειρας του βελγικού εστιατορίου Bozar έχει βραβευτεί με το τέταρτο Michelin Star

Ο Αρμένιος σεφ-μάγειρας του βελγικού εστιατορίου Bozar έχει βραβευτεί με το τέταρτο “Star Michelin”.

Ο σεφ-μάγηρας  του εστιατορίου BOZAR των Βρυξελλών Καρέν Τοροσιάν κέρδισε το αστέρι του Ερυθρού οδηγού «Michelin». «Το  εστιατόριό του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διατηρεί αυτό το υψηλότερο σήμα ποιότητας.

Το εστιατόριο Bozar, που βρίσκεται στην καρδιά των Βρυξελλών στο Βέλγιο, είναι ο μέρος όπου ο Καρέν Τοροσιάν μοιράζει το όραμά του για τη γαστρονομία με ολόκληρο τον κόσμο. Ο σεφ-μάγειρας Καρέν Τοροσιάν είναι ένας από τους πιο υπέροχους σεφ στο Βέλγιο, αν και της Ευρώπης. Από την Αρμενία σε ηλικία 18 ετών έφθασε στο Βέλγιο.

Έχει τελειώσει τις σπουδές του στην ξενοδοχειακή επιχείρηση στο INFOBO και απέκτησε εμπειρία σε διάφορα είδη εστιατορίων, όπως το Brüneau με αστέρι Michelin και το Chalet de la Forêt, που διακρήθηκαν με αστέρι «Michelin».

Σε αυτά τα εστιατόρια που ο Καρέν ανακάλυψε την πραγματική γαλλική κουζίνα και ανάγκη για σκληρή δουλειά στην κουζίνα. Στο διάσημο εστιατόριο La Paix του σεφ – μάγειρα  Νταβίτ Μαρτίν, ο Καρέν διερεύνησε τις επιχειρηματικές πτυχές της διαχείρισης των εστιατορίων.

Αυτό ήταν μια νέα ευκαιρία για τον Καρέν να πάει με το δικό του δρόμο και να ανοίξει το δικό του εστιατόριο μπίρας. Λίγα χρόνια αργότερα έγινε πλήρως ανεξάρτητος και γρήγορα κέρδισε το όνομα και τη φήμη στον κόσμο της μαγειρικής.

О «Michelin Guides» είναι σειρά από οδηγούς που εκδίδεται από τη γαλλική εταιρεία ρόδων «Michelin» апо 1900.

 

 

 

Πηγή: el.armradio.am

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι