Menu

Στην Αθήνα στις 14-15 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Αρμενίας

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί τη Δευτέρα και την Τρίτη (14-15 Μαρτίου) ο πρόεδρος της Αρμενίας Σερζ Σαρκσιάν, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Αρμενίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, συνάντηση των δύο ηγετών και παράθεση επίσημου γεύματος.

Το βράδυ, οι κ. Σ.Σαρκσιάν και Πρ.Παυλόπουλος θα εγκαινιάσουν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο την έκθεση «Αρμενία. Το πνεύμα του Αραράτ από την Εποχή του Χαλκού μέχρι τον 20ό αιώνα».

Την Τρίτη, στις 09:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, θα πραγματοποιηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του αρμένιου προέδρου, καθώς και διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών. Θα ακολουθήσουν η υπογραφή διμερών συμφωνιών και δηλώσεις.

 

 

Πηγή: tanea.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι