Menu

Απίστευτη επίθεση της Άγκυρας σε Παυλόπουλο - Τσίπρα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα και την Αρμενία για τις δηλώσεις που έγιναν την Τρίτη στην Αθήνα σχετικά με τη Γενοκτονία των Αρμενίων και των Ποντίων, κατά τις συναντήσεις του Αρμένιου προέδρου Σερζ Σαρκισιάν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ σημειώνει προκλητικά ότι οι επίμαχες δηλώσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά «το προϊόν μίας αξιοθρήνητης νοοτροπίας», η οποία «αποδεικνύει ότι οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας είναι οικοδομημένη πάνω σε κοινή έχθρα [...] εναντίον της τουρκικής ταυτότητας».

Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει τις δηλώσεις περί Γενοκτονίας ως «βαρείς ισχυρισμούς» εις βάρος της ίδιας της Τουρκίας και της τουρκικής ταυτότητας.

Επισημαίνει δε ότι η Άγκυρα «ποτέ» δεν θα δώσει αναγνώριση σε όσους επιμένουν να φέρνουν στο προσκήνιο μία τέτοια «παράνομη» γραμμή της Ιστορίας, που είναι «αποσυνδεδεμένη από τις πραγματικότητες, μονομερής και εμμονική».

 

 

Πηγή: www.pontos-news.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Το αρμενικό σχολείο και το μνημείο θυμάτων Γενοκτονίας Αρμενίων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Αρμενίας

Επίσκεψη και με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

Επίσκεψη στο αρμένικο Σχολείο Nareg και στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων πραγματοποίησε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Αρμενίας Serzh Sargsyan, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο.

Τον Αρμένιο Πρόεδρο υποδέχθηκαν και συνόδευσαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής και ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων Φώτης Φωτίου. Μαζί τους στην υποδοχή ήταν και η διευθύντρια του σχολείου Βέρα Ταχματζιάν καθώς και μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι του πρόσφεραν λουλούδια και ψωμί με αλάτι, κατά το έθιμο φιλοξενίας των Αρμενίων.

Στη συνέχεια ο κ. Sargsyan παρακάθισε σε εκδήλωση των μαθητών με παραδοσιακά αρμένικα τραγούδια, χορούς και ποιήματα. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η κ. Ταχματζιάν καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Αρμενίας στο σχολείο, αναφέροντας πως η εκεί παρουσία τόσο του ιδίου του Προέδρου όσο και των αξιωματούχων της Κυβέρνησης αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη τους στις προσπάθειες αναβάθμισης του σχολείου και διατήρησης της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

Η κ. Ταχματζιάν είπε η αρμένικη εκπαίδευση στην Κύπρο υπάρχει πάνω από 100 χρόνια, το σχολείο λειτουργεί πάνω από μισό αιώνα ενώ τα τελευταία 10 χρόνια λειτουργεί και Γυμνάσιο. “Οι μαθητές συνεχίζοντας τη φοίτησή τους μετά το Δημοτικό σε αυτό έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν, παράλληλα με όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα ελληνικά στα υπόλοιπα σχολεία της Κύπρου, και μαθήματα στα αρμένικα, όπως Αρμένικη γλώσσα και λογοτεχνία, Αρμένικη ιστορία και θρησκευτικά”, είπε.

Τέλος, ευχαρίστησε προσωπικά τον Υπουργό Παιδείας, το Υπουργείο και την Κυβέρνηση που όλα αυτά τα χρόνια τους συμπαραστέκεται και τους στηρίζει.

Συνάντηση και με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β` είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Αρμενίας Serzh Sargsyan, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Αρμενίας υπέγραψε το βιβλίο των επισκεπτών της Αρχιεπισκοπής όπου αναφέρθηκε στις σχέσεις φιλίας και σεβασμού μεταξύ των δύο χωρών.

Η συνάντηση, η οποία διήρκεσε μισή ώρα, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα...

Κυπριακό και γενοκτονία Αρμενίων στη συνάντηση Ομήρου – Σαρκισιάν

Αναπόσπαστο μέρος της κυπριακής κοινωνίας η ακμάζουσα αρμενική κοινότητα

Λευκωσία: Το Κυπριακό, η Αρμενική Γενοκτονία αλλά και οι διμερείς σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου με τον Πρόεδρο της Αρμενίας Σερζ Σαργκσιάν, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση «κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Βουλής εξήρε τις πολύ καλές διμερείς σχέσεις Κύπρου - Αρμενίας και αναφέρθηκε στην ακμάζουσα αρμενική κοινότητα που, ως αναπόσπαστο μέρος της κυπριακής κοινωνίας, συνδέει τις δύο χώρες και τους λαούς τους». Αναφέρθηκε επίσης, προστίθεται, στην ποινικοποίηση της άρνησης της Αρμενικής Γενοκτονίας, που πέρυσι υιοθέτησε η Κυπριακή Βουλή με τροπολογία του σχετικού Νόμου.

«Υπογραμμίζοντας ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής, ο κ. Ομήρου σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για την επίλυσή του μπορούν μόνο να ευοδωθούν με την εποικοδομητική συνεργασία της Τουρκίας και την απόσυρση των κατοχικών της στρατευμάτων και των εποίκων, καθώς και την κατάργηση του αναχρονιστικού καθεστώτος των εγγυήσεων», αναφέρεται.

Συμπληρώνεται ότι «καυτηρίασε δε το παράδοξο του γεγονότος ότι η Τουρκία επιθυμεί να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ενώ παράλληλα αρνείται να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία, που είναι κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εφαρμόσει το Πρωτόκολλο της Άγκυρας».

Ο κ. Ομήρου εξέφρασε επίσης «τη βαθειά εκτίμησή του για την ολόθερμη στήριξη και συμπαράταξη της Αρμενίας στις θέσεις της Κύπρου, υπογραμμίζοντας τη βούληση για κοινή αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες, στη βάση των πανανθρώπινων αξιών της ελευθερίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης, καθώς και του διεθνούς δικαίου».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας, αναφερόμενος στις αδελφικές σχέσεις των δύο χωρών, με ρίζες στη μακραίωνή τους ιστορική πορεία, που βασίζονται και σε κοινές αρχές και αξίες, ευχαρίστησε την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό λαό για την σταθερή στήριξη έναντι της χώρας του, ενώ εξήρε τη μέριμνα και το σεβασμό που επιδεικνύονται προς την αρμενική κοινότητα στην Κύπρο», σημειώνεται.

Εξέφρασε επίσης «τις θερμές του ευχαριστίες για την έμπρακτη αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας και υπογράμμισε τη σημασία που έχει η αναγνώριση αυτή, όχι μόνο ως τυπική πράξη, αλλά και ως αγώνας στο διηνεκές για αποφυγή επανάληψης του εγκλήματος της γενοκτονίας».

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κ. Σαργκσιάν «στηλίτευσε επίσης τη στάση που τηρεί η Τουρκία στο Κυπριακό και διαβεβαίωσε ότι η Αρμενία θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα της Κύπρου».

Συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και εκφράστηκε εκατέρωθεν η βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση της ήδη άριστης συνεργασίας των δύο χωρών στα διεθνή βήματα, περιλαμβανομένων των κοινοβουλευτικών.

Τον Αρμένιο Πρόεδρο συνόδευαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Edward Nalbandian, Διασποράς Hranush Hakobyan, Πολιτισμού Hasmik Poghosyan και Εκπαίδευσης και Επιστημών Levov Mkrtchyan, καθώς και ο Πρέσβης της Αρμενίας στην Κύπρο (με έδρα την Αθήνα) Gagik Ghalachian. Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιπρόσωπος της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων Βαρτκές Μαχτεσιάν.

 



Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόεδρος Αρμενίας: Αδιανόητο η Τουρκία να μην αναγνωρίζει την Κύπρο

Ομιλία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

Λευκωσία: Είναι αδιανόητο η Τουρκία να μην αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας Σερζ Σαρκσιάν, επαναλαμβάνοντας τη σταθερή στήριξη του Ερεβάν για την επίλυση του Κυπριακού.

Επιζητούμε ειρηνική επίλυση τόσο για το Κυπριακό, όσο και για Ναγκόρνο Καραμπάχ, είπε ο Πρόεδρος Σαρκσιάν, σε ομιλία του σήμερα το απόγευμα, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με θέμα την «πολιτική ατζέντα της Αρμενίας κατά την 25η επέτειο της Ανεξαρτησίας».

Πρόσθεσε ότι η διευθέτηση του Κυπριακού είναι ρεαλιστική, αν άλλες δυνάμεις σταματήσουν να προβάλλουν προσκόμματα στη διαδικασία για την ειρηνική επίλυση του προβλήματος.

Μιλώντας αναφορικά με τη διευθέτηση του ζητήματος του Ναγκόρνο Καραμπάχ με το Αζερμπαϊτζάν, εξέφρασε εκτίμηση για την σταθερή υποστήριξη των κυπριακών αρχών στις προσπάθειες που αναλαμβάνονται από την ομάδα Μινσκ του ΟΑΣΕ.

Ερωτηθείς στο τέλος της ομιλίας του αν εντοπίζει παραδοξότητα στην πολιτική της Αρμενίας αναφορικά με την επίλυση των δύο ζητημάτων - του Κυπριακού και του Ναγκόρνο Καραμπάχ - είπε ότι η Κύπρος είναι αναγνωρισμένο κράτος από όλο τον κόσμο και το ότι δεν την αναγνωρίζει η Τουρκία, δεν έχει κανένα νόημα.

Ως προς το Ναγκόρνο Καραμπάχ, είπε ότι δεν είναι αναγνωρισμένο, ούτε καν από την Αρμενία, καθώς συνεχίζεται η διαπραγματευτική διαδικασία, ενώ οτιδήποτε άλλο θα σήμαινε παραίτηση από αυτή και θα μπορούσε να προκαλέσει νέες εχθροπραξίες. Ζήτησε παράλληλα να αναγνωριστεί το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του λαού, κάτι που όπως είπε πρέπει να καθοριστεί μέσα από δημοψήφισμα και με ειρηνικές διαδικασίες.

Αναφορά έκανε και στις τουρκο-αρμενικές σχέσεις, λέγοντας ότι βασικό τους πρόβλημα είναι οι άρμενο-αζέρικές σχέσεις.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος Σαρκσιάν, η θέση της Αρμενίας ότι οι Τούρκοι διέπραξαν το έγκλημα της γενοκτονίας, το οποίο οφείλουν να αναγνωρίσουν και να συμφιλιωθούν με την ιστορία τους, δεν έχει σχέση με τους διπλωματικούς δεσμούς των δύο χωρών.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε διπλωματικές σχέσεις με τη Τουρκία, συνέχισε, είπε όμως ότι η τουρκική πλευρά αντικρίζει το θέμα σε συνάρτηση με τις διμερείς σχέσεις Άγκυρας-Μπακού.

Αναφέρθηκε στα πρωτόκολλα που συμφωνήθηκαν το 2009 μεταξύ Αρμενίας και Τουρκίας στη Ζυρίχη, με στόχο την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων, είπε, όμως ότι οι Τούρκοι παραιτήθηκαν από την υπογραφή τους και προσπάθησαν να εισαγάγουν προϋποθέσεις, ενώ το πρωτόκολλο δεν επικυρώθηκε από το Κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος Σαρκσιάν αναφέρθηκε εξάλλου στους στενούς δεσμούς με την Κύπρο, λέγοντας ότι ο κυπριακός λαός καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά κάθε Αρμένιου.

Εξέφρασε ευγνωμοσύνη για το ότι η Κύπρος στάθηκε ως πραγματικός φίλος, αναδεικνύοντας το ζήτημα της αναγνώρισης της αρμενικής Γενοκτονίας στη Γενική Συνέλευση, ενώ υπήρξε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα και η δεύτερη παγκοσμίως που προχώρησε με την αναγνώριση.

Είπε ακολούθως ότι οι διμερείς σχέσεις διευρύνονται σε πολλά επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία με την Ελλάδα στον στρατιωτικό και εκπαιδευτικό τομέα, λέγοντας ότι παρόμοιες σχέσεις θα μπορούσαν να αναπτυχθούν και με την Κύπρο.

Ως προς τον οικονομικό τομέα, είπε ότι η χώρα συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ αναφέρθηκε στα νέα πεδία οικονομικής συνεργασίας που διανοίγονται μέσω της Ευρασιατικής Οικονομικής Συνεργασίας αλλά και του ανοίγματος της αγοράς του Ιράν.

Συμπλήρωσε ότι χάρη στη συμμετοχή της χώρας στην Ευρασιατική Οικονομική Συνεργασία,υπάρχει αδασμολόγητη πρόσβαση σε μια αγορά με πληθυσμό 170 εκ. και απέρριψε την άποψη ότι αποτελεί εμπόδιο στην εμβάθυνση των σχέσεων με την ΕΕ.

Αναφέρθηκε τέλος στην αναταραχή στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και είπε ότι προκαλεί λύπη το γεγονός ότι οι απόγονοι προσφύγων, που βρήκαν καταφύγιο στη Συρία και σε άλλες χώρες της περιοχής, είναι αναγκασμένοι και πάλι να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να γίνουν πρόσφυγες τον 21ο αιώνα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της θρησκευτικής ομάδας των Αρμενίων στη Βουλή Βαρτκές Μαχτεσιάν, λέγοντας ότι ότι οι μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας μεταξύ Κύπρου και Αρμενίας είναι ισχυρότεροι παρά ποτέ. Χαιρέτισε την παρουσία του Προέδρου της Αρμενίας στην Κύπρο, λέγοντας ότι η επίσκεψη δίνει δύναμη, ζωτικότητα και υπερηφάνεια για τη συνέχιση της δύσκολης αποστολής και τη διατήρηση της αρμενικής ταυτότητας.

Στην εκδήλωση μίλησε εξάλλου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο οποίος καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Αρμενίας στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

 



Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα...

Με Πέτρινο Σταυρό επισφραγίστηκε η φιλία Κύπρου - Αρμενίας

Τους μακροχρόνιους ιστορικούς και φιλικούς δεσμούς Κυπρίων και Αρμενίων υπογράμμισαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Αρμένιος ομόλογός του Σερζ Σαρκισιάν, οι οποίοι τέλεσαν το πρωί, στη Λευκωσία, τα αποκαλυπτήρια Πέτρινου Σταυρού, δωρεάς του λαού της Αρμενία προς τον κυπριακό λαό ως συμβόλου της φιλίας τους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εξωτερικών.
 
Σε χαιρετισμό του κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως αυτό το μνημείο τιμής καταδεικνύει και τους μεταξύ μας άρρηκτους δεσμούς. Επεσήμανε πως οι λαοί Κύπρου και Αρμενίας "θύματα και οι δύο της ίδιας επιθετικότητας, απέκλεισαν την έννοια της μοιρολατρίας από το λεξιλόγιο τους, αγωνίστηκαν, αλλά και αγωνίζονται για την επικράτηση των μεγάλων αρχών του δικαίου στη διεθνή σκηνή".
 
Πρόσθεσε πως "σε πείσμα των αντιξοοτήτων Κύπρος και Αρμενία πρέπει να εντατικοποιήσουν τη διμερή συνεργασία τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για υπάρξει επιτέλους δικαίωση στους αγώνες των λαών μας".
 
Υπενθύμισε πως η Κύπρος είναι από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που αναγνώρισε την Αρμενική γενοκτονία, επισημαίνοντας πως "από κοινού καταδικάζουμε τους δράστες αυτού του εγκλήματος".
 
Υπογράμμισε πως "οι χώρες μας, οι λαοί μας, εναποθέτουν την πίστη τους στο διεθνές δίκαιο, την ειρήνη, το σεβασμό του κυριαρχικού δικαιώματος των λαών να αποφασίζουν το μέλλον τους και να λειτουργούν με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
 
"Οι απόγονοι των Αρμενίων προσφύγων που κατέφυγαν στην Κύπρο πριν από 100 χρόνια αποτελούν σήμερα ένα ενεργό και σημαντικό μέρος της κυπριακής κοινωνίας, διατηρώντας τη γλώσσα και τις συνήθειές τους. Τιμούν την καταγωγή τους, τιμούν τη χώρα που τους δέχτηκε και εμείς είμαστε περήφανοι γιατί αποτελούν μέρος της δικής μας κοινωνίας", ανέφερε.
 
"Το μνημείο αυτό που σήμερα εγκαινιάζουμε ας αποτελέσει ένα σημείο υπενθύμισης στον καθένα αυτής της βαθιάς, ιστορικής και ειλικρινούς φιλίας. Μία σταυρόπετρα, ένα μοναδικό χατσκάρ που τιμά την Αρμενία, τους αγώνες και τους ανθρώπους της, σε μία χώρα –την Κύπρο- που ήταν ξένη και έγινε πατρίδα", κατέληξε.
 
Μιλώντας μέσω διερμηνέα, ο Αρμένιος Πρόεδρος ανέφερε σε χαιρετισμό του, πως η σταυρόπετρα αυτή θα θυμίζει την Αρμενία και τον αρμενικό λαό στον κυπριακό λαό και τους ξένους που θα επισκέπτονται το χώρο, και θα καταστεί ζωντανό δείγμα της αρμενο-κυπριακής φιλίας.
 
"Θα ηχεί προειδοποιητικά ότι οποιαδήποτε καταστροφή πολιτιστικού μνημείου είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, θα θυμίζει στην πολιτισμένη ανθρωπότητα ότι πρέπει να αγωνιστεί για να μην απειλούνται από τη χρήση τυφλής βίας μοναδικά δείγματα της ιστορίας και του πολιτισμού της ανθρωπότητας", σημείωσε.
 
Είπε πως η σταυρόπετρα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα δημιουργήματα της μακρόχρονης πολιτιστικής κληρονομιάς του αρμενικού λαού, ένα κορυφαίο έργο τέχνης, που έχει καταστεί σύμβολο των πνευματικών θησαυρών και του Χριστιανικού πνεύματος, συγκαταλέγεται μεταξύ των μη υλικών έργων πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Σημείωσε πως η σταυρόπετρα, τα αποκαλυπτήρια της οποίας τελέστηκαν σήμερα, αποτελεί αντίγραφο μιας από τις κατεστραμμένες σταυρόπετρες που χρονολογείται από το 16ο αιώνα.
 
Ανέφερε πως στο Εθνικό Μητρώο των σταθερών μνημείων ιστορίας και πολιτισμού της Αρμενίας είναι εγγεγραμμένα πάνω από 10 χιλιάδες χατσκάρ, και κάθε ένα εξ αυτών είναι ένα ξεχωριστό ως προς τη σύνθεσή του και το διάκοσμό του έργο τέχνης.
 
Είπε πως για τους Αρμένιους, ο Σταυρός και η Εκκλησία έχουν παίξει έναν ιδιαίτερα πρωταγωνιστικό ρόλο. "Καθώς η κρατική υπόσταση ήταν απούσα επί μακρόν η Εκκλησία συχνά αναλάμβανε το ρόλο του κράτους, συγκεντρώνοντας γύρω της το λαό μας", είπε, προσθέτοντας πως οι σταυρόπετρες διατήρησαν την αρμενική ταυτότητα "κάτι που μας επέτρεψε και εμάς, πριν από μόλις 25 χρόνια, να αποκτήσουμε την ανεξάρτητη κρατική μας υπόσταση".
 
"Συνεπώς, η επιλογή αυτού του συμβολικού δώρου προς το φίλο κυπριακό λαό δεν ήταν τυχαία. Το πνευματικό και το υλικό, ο Σταυρός και η πέτρα ενώθηκαν συνοψίζοντας την ιστορία μας, τον πολιτισμό, την πίστη, τη δημιουργία, την ψυχή μας και τον τρόπο σκέψης μας", ανέφερε.
 
 
 
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι