Menu

Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στο Καμισλί στα εγκαίνια μνημείου για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε άλλοι τραυματίστηκαν, όταν βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας, λίγη ώρα μετά τα εγκαίνια μνημείου για τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιο.

Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο SANA, ο βομβιστής ενεργοποίησε το γιλέκο εκρηκτικών που φορούσε στη γειτονιά αλ Ουστάνι, στην πόλη Καμισλί, όπου κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο.

Tο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε, μόλις ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος είχε εγκαινιάσει μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στην ίδια γειτονιά. Το παρατηρητήριο, που ενημερώνεται από το δίκτυο ακτιβιστών του, δηλώνει ότι από την έκρηξη σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Αδιευκρίνιστο παραμένει επίσης αν ο Πατριάρχης Αντιοχείας είναι καλά στην υγεία του.

 

 

Πηγή: pontos-news.gr

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι