Menu

Παραδίδονται μαθήματα duduk

  • Κατηγορία VIDEOS
 
Παραδίδονται μαθήματα από τον Βαρτάν Αμποβιάν ιδιαίτερα ή μέσω skype.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/vartanabovian
Ο Βαρτάν Αμποβιάν γεννημένος στην Αρμενία σε ηλικία μόλις 2 ετών μετακομίζει στην Ξάνθη. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με την μουσική και έτσι αποφασίζει να πάει σε μουσικό σχολείο. Στην ηλικία των 13 πήρε το πρώτο του duduk και μετά από 3 χρόνια ταξιδεύει στην Αρμενία όπου και κάνει μαθήματα διάρκειας 2 μηνών. Το 2010 κάνει μάθημα με τον Βαχάν Γαλεστιάν και εμπλουτίζει τις γνώσεις του. Σήμερα ο Βαρτάν σπουδάζει Τεχνολογία Ήχου στην Κεφαλονιά. Παράλληλα με τις σπουδές του εξασκείται και σε άλλα μουσικά όργανα κυρίως πνευστά αλλά και στην κατασκευή τους. Επίσης προσπαθεί να προσαρμόσει το duduk σε μουσικά είδη και εκτός της παραδοσιακής μουσικής ανοίγοντας νέους ορίζοντες χρήσης του οργάνου, πράγμα το οποίο μπορεί να ακούσει κανείς και στις συνθέσεις του.
Τα μαθήματα είναι διάρκειας 3 μηνών (Ιούλιο- Σεπτέμβριο) και θα δώσουν στον κάθε μαθητή την δυνατότητα να αναπτύξει και να φτάσει σε υψηλό επίπεδο την τεχνική του κατάρτιση. Σε κάθε μήνα αντιστοιχούν 8 μαθήματα των οποίων η διάρκεια θα είναι από 30-60 λεπτά ανάλογα το επίπεδο του μαθητευόμενου και τις ανάγκες του. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δίδονται και παρτιτούρες με ασκήσεις. Τα μαθήματα θα γίνονται ιδιαίτερα και για όσους μαθητές βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση θα γίνονται και μέσω Skype.
Πηγή: youtube.com
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης - Περιορισμός Ευθύνης - Επικοινωνία Σχετικά με Προσωπικά Δεδομένα
Αποδέχομαι